|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jok pred spanjem
23.9.2004 13:43:35   
Blink1
Zdravo

Moja Neja zdaj že nekaj dni pred spanjem neutolažljivo joka...:((:(( Mislim, da niso krčki, saj se ne zvija, pa tudi drugače joka...

je možno, da joče ker je zaspana??? Zjutraj spi do osmih...potem pa do devetih zvečer le 4x po pol ure... Zvečer pa jok in stok, dokler ne zaspi in potem spi skoraj do jutra (z enim hranjenjem vmes).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jok pred spanjem
23.9.2004 13:47:39   
BarbaraO
Mislim, da je tovrsten jok že kar praksa. Tudi moja Enja je zvečer med 8 in 9 uro vedno jokala. Mislim, da vseeno ima nekaj krčev, čeprav se ne zvija. Upam, da bo kmalu minilo. Pri Enji je to trajalo do starosti 2,5 meseca.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jok pred spanjem
23.9.2004 13:58:50   
Jančika_
Vasja je dva dni starejši od Neje. Bolj ali manj cele dneve spi:bravo::bravo::bravo:, tu in tam pa ga kaj vrže iz tira, potem pa tudi tuli zvečer. Hvalabogu zelo redko. Mislim, da pri njem tudi niso krčki, ker se to dogaja le, kadar je njegov dnevni red malo porušen.

Par dni je bilo kar veselo, preden sem to pogruntala, potem sem pa ravno takrat prebrala knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje, da naj bi otroke dajali spat bolj zgodaj. Prej sem ga spravljala spat nekje ob pol devetih, zadnje tri tedne pa ok. sedmih in se mi zdi, da se to zelo obnese. Zaspi prej in z manj jamranja.

Pri Vasji opažam tudi, da če čez dan spi le kako uro manj kot običajno, je zvečer veliko bolj nemiren. zelo možno je, da Neja joče od zaspanosti. Želim ti, da kmalu pogruntaš recept proti joku!

LP, Jana:rozica:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jok pred spanjem
23.9.2004 14:01:41   
Lenny
Precej verjetno je, da joče od utrujenosti. Ti mali miški si nekeko ne znajo odpočiti, zato obupno jokajo. In zvečer imajo vsega dovolj, pa si ne znajo drugače pomagati, kot z jokom.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jok pred spanjem
23.9.2004 14:51:55   
m0jc4
Se strinjam z Lenny.
Pri nas je enako. Jok brez zvijanja in napenjanja pred spanjem ali pa tudi čez dan, če ni dovolj spala. Nas so mučili krči in zato ni dovolj spala. Stanje se je zdaj umirilo in skoraj več ne joka, prej zaspi in tudi bolj dobre volje je!
Poskusi mogoče prej dajat spat ali pa še bolj umirjeno z njo zvečer.

Lp, --mojca

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jok pred spanjem
23.9.2004 14:57:13   
Anja167
Tudi naš mulc včasih zvečer joka malo drugače kot takrat, ko ga čez dan dajejo krči. Včasih (lahko tudi več dni zapored) postane celo ves vijoličen in zelo težko pride do sape, da sem že vsa panična. Vmes močno krili z rokami in nogami. Potem, navadno k sreči po manj kot 5 minutah, je čisto hripav ali pa sploh ne more več jokati, tako je utrujen, samo še hlipa. Navadno po takem joku trdno zaspi.

Tudi jaz sem pogruntala, da je veliko večja verjetnost za tak jok takrat, ko gremo na obisk k starim staršem ali kam drugam in pridemo pozno domov. Če je popoldne umirjeno in običajno, se to dogaja manjkrat. Nisem pa čisto prepričana, da ga ob takem joku malo tudi ne zvija. V Mayo Clinic knjigi opisujejo prav tako kriljenje z udi in neutolažljiv jok kot kolike, samo da ponavadi kolike trajajo tudi tri ure in več, toda tam piše, da ni nujno, da lahko tudi manj. Pri našem si zato, da ne krivim sebe, kako ga ne znam držati v rokah ali kaj podobnega, mislim, da ima mogoče blažjo obliko kolik, da ga malo tudi zvija in da je utrujen in zaspan. Nič, bo že treba preživeti še kakšen mesec ali dva. Tolažimo se tudi s pregovorom mojega moža: "Vsakič je enkrat manj."

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jok pred spanjem
24.9.2004 8:44:28   
Blink1
Hvala za odgovore...

Včeraj sem jo res malce prej položila v zibelko...pač ko je malo nehala jokati...in čez pol ure je spala (ob devetih:zmeden: )

Jančika, blagor tebi...da cel dan spi. Moja zadrema za pol ure po hrani, potem pa se moram ukvarjat z njo, ker ona bi gledala na vse strani...

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?