Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Prosim za nasvete kaj naj nabavim
 . Prosim za nasvete kaj naj nabavim . Nekako se mi zdi, da merjenje vročline v ritki z navadnim toplomerom ne bo zabavno ne za malčka kot tudi zame ne
 . Nekako se mi zdi, da merjenje vročline v ritki z navadnim toplomerom ne bo zabavno ne za malčka kot tudi zame ne . Razmišljala sem o takem, ki meri v ušesku, čeprav me zanima tudi tisti za na čelo.
 . Razmišljala sem o takem, ki meri v ušesku, čeprav me zanima tudi tisti za na čelo.  
 . najprej sem imela čisto navadnega digitalnega in sem mu merila v ritki. Do 1 leta ni imel nič proti. Ampak ker se nama je zdelo, da nekako je še vedno najbolj zanesljiv živosrebrn, sva nabavila tudi tega. Ampak ker sem strokovnjak za razbijanje teh termometrov (sem jih razbila že 4), je šel tudi ta k
 . najprej sem imela čisto navadnega digitalnega in sem mu merila v ritki. Do 1 leta ni imel nič proti. Ampak ker se nama je zdelo, da nekako je še vedno najbolj zanesljiv živosrebrn, sva nabavila tudi tega. Ampak ker sem strokovnjak za razbijanje teh termometrov (sem jih razbila že 4), je šel tudi ta k  . No in potem se je začel branit in sva kupila ta
 . No in potem se je začel branit in sva kupila ta  . Tako da niti do konca ne merimo, pa vemo, pri čem smo
 . Tako da niti do konca ne merimo, pa vemo, pri čem smo  

, prej sem vsaj 4 različne probala in so mi bili vsi zanič.
 , prej sem vsaj 4 različne probala in so mi bili vsi zanič.