|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
[Anketa]

KOLIKO SO VAŠI OTROCI OBREMENJENI Z DELOM DOMA


manj kot eno uro dnevno
  33% (6)
uro do dve
  44% (8)
dve do tri ure
  16% (3)
več kot tri ure
  5% (1)
absolutno premalo
  0% (0)
absolutno preveč
  0% (0)


Skupaj glasov: 18


(Zadnji oddan glas : 13.5.2006 21:13:44)
(Glasovanje traja do: -- )
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOLIKO SO VAŠI OTROCI OBREMENJENI Z DELOM DOMA
29.9.2005 21:28:02   
india
pri tem seveda mislim z reševanjem raznih domačih nalog, pisanjem raznih "seminarskih nalog", učenjem in ostalimi aktivnostmi,ki so neposredno povezane s poukom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KOLIKO SO VAŠI OTROCI OBREMENJENI Z DELOM...
30.9.2005 0:59:37   
Anonimen
Označila sem odgovor "uro do dve", čeprav ima Jan domačih nalog za največ 1 šolsko uro na teden. Oziroma bi jih imel toliko, če bi vse naredil sproti v šoli med poukom ali med podaljšanim bivanjem. Ampak ker ne, ima potem vsak dan še doma za eno šolsko uro dela, da nadoknadi. Zaradi njegove hiperaktivnosti pa potrebuje tudi malce bolj "vojaški" urnik, predvsem glede učenja, zato ima vsaj 3x na teden še eno šolsko uro domačih vaj, da utrdi znanje, saj ima kratkotrajno koncentracijo in med samim učenjem marsikaj pozabi, če ne ponavlja. Vikende ima pa proste, razen domačega branja po pol ure na dan, ponavadi zvečer.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KOLIKO SO VAŠI OTROCI OBREMENJENI Z DELOM...
30.9.2005 18:36:37   
Gina
Miška, zakaj ne moremo glasiovat za vsakega otroka posebej? Moja bejba ima normalno učiteljico in temu primerno malo naloge. Moj starejši ima totalno neprištevni učiteljici in temu primerno se pretirano poglabljata v učni načrt, jemljejo stvari v take detajle, da verjet ne moreš, oz. ena od njiju niti razlagat ne zna, mu moram jaz doma še enkrat - komaj čakam na govorilne, da ji razložim, da sem jaz že svojo službo oddelala, naj tudi ona svojo, ne morem jaz dveh, še namesto nje... Zato in samo zato mora moj otrok doma čisto preveč delat. Jaz razumem, da ljudje nimajo več otrok....če ne bi bilo šole, bi se več ljudi odločalo za otroke, prav gotovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KOLIKO SO VAŠI OTROCI OBREMENJENI Z DELOM...
30.9.2005 19:41:18   
india
Gina, a ti ne da možnosti več odgovorov? Tako sem namreč označila!
Ja, ene učiteljice so v šoli res samo zato, da potegnejo plačo, druga skrajnost pa je ta, da bi nekatere rade vlile ves učni načrt za 3 razrede skupaj otorkom naenkrat v glavouser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KOLIKO SO VAŠI OTROCI OBREMENJENI Z DELOM...
30.9.2005 20:02:29   
Gina
Ne, samo en odgovor sem lahko kliknila. Lahko pa ti namesto mene, če lahko, enega čisto zgornjega, Lana nima pol ure dela na dan. Doma sploh nič, ker naredi vso nalogo v pb.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?