Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kašica Humana -jabolko bezeg 14.6.2005 11:56:22
|
|
|
|
Blink1
|
Sej adaptirano mleko je tudi kravje mleko:)- Samo predelano.
|
|
|
|
|
Kašica Humana -jabolko bezeg 14.6.2005 11:59:58
|
|
|
|
leah
|
Ja,sej to mi je jasno...ampak moja torej pije Humano 2,ki predelano kravlje mleko,kašica pa naj bi vsebovala nepredelano kravje mleko....:zmeden:A štekaš? Mogoče malo neumno vprašanje,ampak a potem to pomeni,da moja ne bo alergična na "popolno"kravje mleko,ko ji ga bom dala? Nelogično mi je vse skupaj,čeprav je pomojem čist logično:zmeden2:,ker v riževi bananini Humana kašici piše adaptirano Himana mleko,tukaj na tej pa posneto kravje mleko.Torej ger za isto zadevo,ali kaj?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepša voščila za mamoRavno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...
Varen domAli veste, da se največ poškodb zgodi doma, kjer se počutimo najbolje, najbolj varno in kjer lahko bivalni prostor najbo...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?