rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Da so vsi trije otroci zdravi. Podpis. Ta luksuz zdaj imam, ker sta doma. Čim pa sta v vrtcu, pa jovo na novo... Kako bo drugo leto, rajiš ne pomislim... Luksuz mi je to, da sem lahko doma z malimi 1 leto (plačano), ne vem pa, če bosta moji hčerki ta luksuz še imeli... ronja, pššššššt, da ne bodo napačni to brali! To ni nikakršen luksuz, je tvoja (naša) pravica, ki si jo ne pustimo vzeti. Sploh je pa garanje , ne samo 8-urno Luksuz zame: težko definiram, ampak načeloma tisto, kar bi rad (počel), pa trenutno ne moreš (zaradi različnih okoliščin). Večinoma kar nematerialno. Zdravje se mi trenutno zdi samoumevno (upam da me ne bo teplo po glavi), ker smo večinoma vsi zdravi - naj ta luksuz traaaajaaaaaa. Zadnje čase pa sem pogosto počela stvari, ki so se mi še 1 leto nazaj zdele luksuzne: npr. branje knjige med tem ko je pupa budna (se igra v peskovniku, teka naokoli po vrtu, riše...). Zdej mi je že samoumevno, skoraj no :) Zdej mi je pa luksuz, da bi imela med vikendom 1 ali 2 uri fraj, ko bi ta mala spala opoldne. Na srečo se to dvoje pokompenzira. Aja, verjetno največji luksuz bi mi bil, da bi imela službo, ki bi jo odmislila, ko bi prišla domov...
|