Kerensa*

| 

Da vas ne bo pobralo od firbca... izvolite, kratko in jedrnato (in brez detajlov):   - zamenjala sem stanovanje (ampak žal ne za lastniško), res sem še v Ljubljani in v stanovanju res nimam Internet priključka, ampak to zato, ker ga ne potrebujem, saj imam že eno leto Mobitelov wireless,   - ker imam Mobitelov wireless, imam tudi statični IP, preko katerega lahko tiste najbolj zagrete RR-ovke, ki očitno ne morete brez mene, čeprav me sovražite, preverite, da nisem nikakršna gospa, še najmanj pa Novakova (še vedno imam svoj dekliški priimek),   - ponoči me ni na RR iz preprostega razloga: ker sem po 7-ih letih končno pustila službo,   - ja, berem RR, na trenutke, vendar nisem v tem času zasledila niti ene debate, na katero bi si zaželela kaj komentirati (sploh pa ne na te komentarje v zvezi z mano - tokrat edina izjema in še to zato, ker je na RR kljub vsemu nekaj v redu punc/žensk).   Z dodatnimi vprašanji se ne trudite, ker ne boste dobile odgovora - vsaj od mene ne. Določene se boste pač morale zadovoljiti s čenčami, katere tako ali tako raje berete, kakor resnico, kateri že v osnovi ne verjamete izključno zato, ker jo napišem jaz.   Tako, da... ne pogrešajte me preveč, pa tudi kakšne "boom" vrnitve ne pričakujte. Velja?      Pa-pa.     

|