Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... Prav zato sem se odločila, da vas povprašam kaj vam pomenijo vaši sončki in kaj vam dajejo.... Velikokrat slišim, da je to res nekaj čudovitega, pa me zanimajo še vaše izkušnje glede tega.

ne vem, tako na splošno ni nobene negativne strani tega, da imam otroka.
Zavedam se, da ni vse rožnato. Verjamem pa, da je tudi veliko lepega, kot so ostale napisale. Mogoče sem še malo zbegana, kar se tega tiče. Sprašujem, ker mi je to še neznano....
(tist v nedeljo zjutraj, ko maš čas za carkljanje). Midva se trudiva da bolj kot ne vse delamo skupaj. Mislim da tud po trgovinah hodiva sama samo za božični čas. Je pa res, da ti znajo zrast čez glavo kdaj pa kdaj. Ko že 1 uro delaš v spalnici pššššššššššš in ko si misliš, da spi greš ven pa še samo slišiš ueeeeeeeeeeee no takrat sem pa jaz besna, ker bi imela večer zase pa gre potem ati not pa je 3x prej zunaj kot jaz - ga je pač pogrešala. Rukne te ko ti reče, da se bo odselil ker ga nimaš rad ko ga kregaš, pa ko se odvajate od plenic, pa od dude pa od flaše pa od zize a vse tiste ljubezni pripomorejo da greš skozi to, da zmoreš vse napade trme, da se čez 14 dni smeješ vragoliji za katero si si mislil, da se ji nikoli ne boš in ko pogledaš iskrice v otroških očeh je ves tvoj trud poplačan.