Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vse gre na orehov parket? 5.6.2007 13:31:50
|
|
|
|
Annny
|
Ups, pomota, mislila sem AMERIŠKI OREH, ki ima tako posebno temno svetlo strukturo (2.slika na linku zgoraj). Kaj ni prekraseeeen?
|
|
|
|
|
RE: Kaj vse gre na orehov parket? 5.6.2007 13:41:39
|
|
|
|
viv_
|
Meni je pa ful ful lep zebrano... http://www.buckwoodcraft.com/images/zebrawood.jpg Ampak more bit ful velik prostor.
< Sporočilo je popravil viv -- 5.6.2007 13:42:30 >
|
|
|
RE: Kaj vse gre na orehov parket? 5.6.2007 13:51:28
|
|
|
|
mimikimi
|
meni osebno je ful lep ameriški oreh . glede barv pa (kakšne bi jaz imela) pa poglej v moj album, ker ne znam slikic prilimat gor.
|
|
|
RE: Kaj vse gre na orehov parket? 5.6.2007 14:00:37
|
|
|
|
Annny
|
Viv, meni zebrano na tleh ni tako všeč, ampak krasne so pa jedilne mize iz masivnega zebrana..božansko! Ali pa zebrano kuhinjski pult Je pa treba imeti potem prostor bolj ali manj v beli barvi, da pride do izraza.
|
|
|
|
|
RE: Kaj vse gre na orehov parket? 5.6.2007 21:05:59
|
|
|
|
viv_
|
Meni je res ful lep... Ma ja, drugače mam rada belo. Moj se daje z raznoraznim lesom in furnirji, pa mi nosi dam vzorčke... Zebrano mi je do zdaj naj naj ...
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.