Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, ali vsak drugi dan (nekje sem brala, da je bolje vsak drugi dan zaradi kvalitete sperme). Kaj še - ste bolj aktivne zjutraj ali zvečer,...? Pišite, več kot bo informacij bolje za nas, ki si želimo
 , ali vsak drugi dan (nekje sem brala, da je bolje vsak drugi dan zaradi kvalitete sperme). Kaj še - ste bolj aktivne zjutraj ali zvečer,...? Pišite, več kot bo informacij bolje za nas, ki si želimo  ! Jaz sem ravno v plodnih dnevih in bova z mojim aktivna čisto vsak večer. Pol pa spat in upat, da se bo prijelo!
 ! Jaz sem ravno v plodnih dnevih in bova z mojim aktivna čisto vsak večer. Pol pa spat in upat, da se bo prijelo! 

kar vsak dan in ne delava nič na silo, ker obema paše. Moj je pa itak zmeraj pripravljen na akcijo. Upam, da ne pretiravava z vsakodnevno aktivnostjo.
   kar vsak dan in ne delava nič na silo, ker obema paše. Moj je pa itak zmeraj pripravljen na akcijo. Upam, da ne pretiravava z vsakodnevno aktivnostjo.   
   .
  . 
			 ), ker me boli v spodnjem levem delu (levi jajčnik) in sluz, ki prihaja iz nožnice! Vse to se ponavadi dogaja štiri ali pet dni, včasih so kaka odstopanja! Upam, da sem pomagala in veselo na delo!
 ), ker me boli v spodnjem levem delu (levi jajčnik) in sluz, ki prihaja iz nožnice! Vse to se ponavadi dogaja štiri ali pet dni, včasih so kaka odstopanja! Upam, da sem pomagala in veselo na delo!  In upam, da čimprej postanemo srečke
   In upam, da čimprej postanemo srečke