|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako na počitnice?
25.2.2007 19:33:53   
Anonimnica
Nisem neumna, ne zaslužim premalo, stara sem 30 let, pa moram priznat, da še nisem kaj dosti potovala, sploh pa ne z letalom.

In sem si letos rekla, da je tega dost, da mam dost hrvatije in da gremo letos na morje nekam drugam. Mož se strinja, a vse prepušča meni. Zdaj me je pa zagrabla panika. Madona, saj se ne znam orientirat.
Odločitev je padla, da bi šli v Grčijo. Dejte mi malo svetovat. Imam 2,5 let staro bejbo. Kam naj gremo, da bodo lepe plaže in predvsem veliko sence, ker sem alergik na sonce, da bo cenovno ugodno in dobra hrana, prenočišče. Katero TA priporočate?

kako se znajti na letališču? Ker šli bi z letalom. Ali je bolje it z ladjo? Sam kako potem s pupo?

Mah, kakršen koli nasvet bo dobrodošel.

ja, kot vidite, tud taki živimo.

< Sporočilo je popravil primoza -- 26.2.2007 6:01:46 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako na počitnice?
25.2.2007 19:45:06   
viv_
Ojla!

Pri odločanju je pomembno, za koliko časa misliš it v Grčijo in kakšne počitnice imaš  v mislih.

Če greš samo za en teden in res na počitnice, ogledi so drugotnega pomena, potem definitivno pojdi z letalom.

Če pa mislite za dalj časa in si še ogledovati stvari, potem je mogoče fajn z ladjo, pa da imaš avto s seboj. Ampak, če bi šli v apartma ali hotel, potem ne rabiš ne vem koliko krame in greste še vedno lahko z letalom, pa avto rentate.

Kar se tiče letališč - poleti letijo v Grčijo v glavnem čarterji, kar pomeni, da te predstavnik agencije pričaka na letališču, pospremi na letalo, počaka pod letalom, pospremi do busa in pelje v hotel. Brez skrbi, ne moreš se izgubiti.
Z letalom je tudi fajn, let do Grčije je 2-3 ure, kamorkoli greste.

Ladja se vozi več kot 24 ur v eno smer. Je pa za otroke to super enostavno, ker si na ladji kot v hotelu, če imaš kabino. Res udobno.


< Sporočilo je popravil primoza -- 26.2.2007 6:02:07 >


_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako na počitnice?
26.2.2007 3:51:35   
Annny
Če ste radi komot in imate radi vse na dosegu roke, bi bil verjetno zelo fajn Rodos (tudi veliko animacije za otroke itd.)
Drugače pa sta (meni osebno) všeč Kefalonija in Zakintos, za oglede pa Kreta.

Kaj pa Sicilija, Sardinija? Supeeeer!!!

Pa morda severno morje (Sylt ipd.)?

Če pa povem čisto po pravici, boste za ceno ene all inclusive Grčije (ali malce več) z malo iznajdljivosti komot našli polpenzion na Šri Lanki, Tajskem, Maldivih, Kanarskih otokih ipd.

Uživajte!!

< Sporočilo je popravil primoza -- 26.2.2007 6:02:23 >

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako na počitnice?
26.2.2007 20:04:08   
darjatimci
Podobno kot ti smo razmišljali mi pred dvemi leti,ko smo primerjali cene in res smo hoteli poskusiti nekaj drugega.Takrat je bila pri Iliriki dobra ponudba  grškega otoka Zakintosa,jaz sem bila sicer malo skeptična,ampak me je naš ati prepričal.In smo šli,imeli smo se čudovito,bili smo v lepih apartmajih od plaže oddaljeni res 50m,kot je pisalo in celo upoštevali so,da imamo malega otroka(16m),dodatna posteljica zastonj,apartma spodaj pred zelenico,skratka vse pohvale ,saj sem že pisala o tem.Da ne govorim o prijaznosti domačinov,tam smo bili res turisti,priporočam vsakomur,ki se ne more odločiti.Tudi hrana res ni nobena ovira,tudi za otroke,mi na srečo takrat še nismo bili na dieti,če jo zdaj ne bi imeli bi šli sigurno raziskat še kak grški otok.

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...
IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje počasi prihaja, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji. Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?