Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
in štejem dneve.Priznati pa moram,da mi je veliko lažje ko berem vas in vidim da nisem edina,pa ko ena drugi napišemo kako vzpodbudno besedo.Res iz srca vsem,ki si želite otročka,želim da se to zgodi čimprej,ker vem kako mučno je to čakanje.
, kako sem zanosila je skoraj nemogoče, in obakrat po mesec in pol nisem vedela da sem.... v prvo sem za slabosti krivila pokvarjene ribe v restavraciji, no v drugo sem pa vedela za kaj gre
sprosceno ne z namenom da se bo prijelo...uzivaj kot si prej,ko te se ni obsedlo
.
..ti ne znam dati nobenega pametnega nasveta, tudi jaz se ubadam z enakimi težavami. moj
da sem že čisto obsedena od tega in vem da ima prav...samo ne morem iz svoje kože. tako da te ful razumem..
.
res iz srca upam, da se vam bo kmalu izpolnila največja želja, da boste zagledale + in da bomo javljale kako smo srečke