Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako prati bombažno posteljnino? 30.8.2008 11:44:22
|
|
|
|
juniorka
|
Punce, a mi lahko katera pove, kaj delam narobe Imam navadno bombažno posteljnino, pa se nabere gor ves prah, nitke, lasje...skratka vse, kar človek sploh ne vidi- dokler ne pogledaš naše posteljnine . Se mi zdi, kot da je naelektrena . No, in pol perem- poln stroj, na pol prazen... menjam praške, z ali brez mehčalca...vedno isto , pa zmeraj samo posteljnino, nič ne dam zraven... A je problem mogoče v stroju? V posteljnini? Jaz nisem več dost pametna, sedaj vse, kar mi preostane je, da lepo čistim z rolojem za obleke, da dol poberem vse zadeve! Ni pa nič muckasta , vsaj nekaj ! Kakršenkoli komentar dobrodošel- hvala!
|
|
|
|
|
RE: Kako prati bombažno posteljnino? 30.8.2008 21:49:16
|
|
|
|
Mišni
|
Ma gotovo ima kaj sintetike vmes. Jaz imam tudi eno tako. Ali je pa tako čudno tkana. V glavnem, teg se ne boš rešila. Razen mogoče s sušilcem, tega pa ne vem, ker ga nimam.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Dostava 2.nada56Kateri dan vam najbolj ustreza za dostavo?med delovnim tednom (
54%)

tudi sobota (
25%)

vse dni v letu (
21%)
Število vseh glasov: 161Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!