|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pripraviti polento?
28.2.2009 23:42:41   
sneska
Zanima me, kako skuhati polento, da bo še kar viskozna in ne preveč zbita. Verjetno jo je treba potem takoj dat user posted image Ali najprej skuhat, potem pa npr. v mojem/adaptiranem mleku še premešat? Rižolino npr. se mi vedno zgodi, da se mi po določenem času "utekočini" - ni več gost. Zanima me, ali je rižolino takoj, ko ga zmešam z mlekom primeren za uživanje? Jaz namreč v mleko najprej dam rižolino, nato pa šele mleko segrevam (v primeru, da dam svoje mleko!).

_____________________________

Zdavnaj sneg je skopnel
veter topel zavel.
Zdaj nas greje toplo sonce.
Ptički gnezda grade,
nežno kljunčkajo se,
saj pomlad v deželo je prišla.
JUHUHUUUUUUUUUUUU
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pripraviti polento?
1.3.2009 0:44:58   
vanomis
Na začetku sem jo delala z adaptiranim mlekom. Najprej skuhala na vodi, potem pa sem dodala AM. Ni imel preveč rad.

Zdaj pri 9 mesecih mu skuham polento na vodi, in sicer tako da na pribl. 4 žlice polente dodam 1 žlico gresa in pa malo masla in je polenta mehkejša (ne pika toliko). Odkar delam tako, jo je veliko raje. Zraven pa kakšno omakco. Mljask.
Drugače pa mu s polento gostim zelenjavno mineštrico in mu gre tudi v slast.

(odgovor članu sneska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako pripraviti polento?
1.3.2009 15:16:20   
ksenci
jz jo skuham na vodi- dam več vode, kot za nas, da ornk povreje in je sočna. z njo pa največkrat pomešam zelenjavo in/ali meso, tako jo ima rajši, kot z mlekom. lahko, pa joskuhaš in pogreješ, ko jo rabiš. kot pravi, naredi bolj vodeno, jo boš lažje mešala z mlekom in ne bo pikala toliko.

(odgovor članu vanomis)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako pripraviti polento?
1.3.2009 20:12:31   
lidijajenko
oj, jz jo tudi pripravljam z vodo, tudi z mlekom je dobra pa naredim bolj redko tako da je taka fina (da ni pregosta). Ful dobr je tud če jo skuhaš v vodi in dodaš omako, golaž, kaj takega da da bolj poseben okus.

lp

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?