|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 10:46:03   
malika
Jaz več ne vem kaj naj. Prva nosečnost je potekala super, skoz sem bila nasmejana, dobre volje skratka razen redkih čustvenih izbruhov je bilo vse lepo in prav. Proti temu kar se dogaja zdaj, lahko rečem pravljično.

Zdaj pa gre vse, ampak prav vse narobe. Večino časa sem depresivna, žalostna, slabe volje in zelo veliko časa v solzah. Poleg tega sem baje tudi gobčna, zadirčna in dragega nemalokrat baje namerno užalim. No res, da dostikrat zinem kaj nepremišljenega, ampak nikoli nimam slabega ali hudobnega namena.

Opažam, da sva se zelo oddaljila eden od drugega in da je on veliko raje v družbi svojih kolegaov kot z menoj. S njimi je vedno dobre volje in vedno pripravljen na hec, ko pa pride domov, pa ga vsa dobra volja mine.Tudi ko ga pokličem(po novem vedno manj), čutim da se mu razpoloženje hitro spremeni in v pogovoru je površen.

Kar precej sva se pogovarjala o tem (zdaj ne več) in vso, prav vso krivdo vali name.On ni ničesar kriv, jaz sem tista, ki se je iz najbolj veselega bitja pod soncem, ki ga je kdaj spoznal, spremenila v to kar sem zdaj -njegove besede.
Saj vem, hormoni, ampak a se da to krizo še kako drugače rešit? Nekak ne zmorem več in zdi se mi, da je iz dneva v dan huje. Ubogi moj otroček, saj se trudim zaradi njega, ampak mi slabo uspeva.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 10:58:34   
Anonimen

Tvoj zadnji stavek je zelo cuden..
Vedno kadar se kdo trudi zaradi nekoga drugega.. to ne more uspet.. Potrudit se je treba za SEBE.. ce si sam OK.. je vse okoli tebe automaticno OK.

In ceprav je cas iluzija, se nejvec zadev resi..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 11:09:46   
baguSka
Kot bi brala svoje misli tedn dni nazaj..

Sicer nenoseča, ampak iste občutke sem imela pred časom sama.. Depresivna, zamorjena, slabe volje, nikol nasmejana in vsak dan sm se znašala nad svojim fantom. Sama seb sm šla že na živce zarad tega in bl sm se kontrolirala slabš je blo.. Groza! Nism vedla kaj se z mano dogaja, ampak sm vedla da tko naprej ne bo šlo, ker s takim obnašanjem ne delam dobr ne seb ne fantu. Zavedala sm se da moram neki narest, pa enostavno nism vedla kaj.. Kriza. Skoz mi je šlo na jok - brez razloga. Potem pa je pršu dan, ko sva bla doma (jst seveda čist na tleh in napadalne volje). Na obisk je pršla njegova mami in moje obnašanje je blo še vedno isto. Ker tega ni več prenesu, se je začeu name dret in po 5-ih minutah sta odšla, jst pa sm sama ostala doma.. Najprej sm se pošteno (ampak res pošteno) zjokala, ko pa sm pršla do sape sm takoj poklicala prjatlco in ji povedala kaj se z mano dogaja.. K me je vprašala zakaj sm taka ji seveda nism znala povedat.. In potem mi je začela dajat čudežne odgovore.. In res! Vse je zadela. Odprla mi je oči in šele potem sm vidla kaj je z mano res narobe. Nism več počela stvari k me veselijo. Živela sm z dneva v dan isto. Nič več se mi ni dogajalo. Nobene prjatlce, nobenih ljudi okol sebe. Le služba in domou. To je vse. Življenje pa beži mimo tebe.. Šele takrat sm se zavedla, kaj se u bistvu sploh z mano dogaja. In presrečna sm da sm se takrat obrnila na prjatlco.. Hvaležna sm ji, ker mi je odprla oči in ker me je rešila tistih črnih in depresivnih dni, k se nism več smejala. Kot si napisala ti, je tud men moj govoru da sm jst kriva da se nesmejem več kot sm se včasih. In vedla sm da ma prou. Le nism vedla zakaj sm taka..
Hočm ti povedat (mogoče nimaš istih razlogov kot jst - nism noseča), da morš sama sebe vprašat kaj te teži. Če maš kogarkoli da se nanj obrneš, se daj. In kar je najbl pomembno je to, da se potem obrneš na svojega partnerja. Tud jst sm se. Po telefonskem razgovoru je potem domou pršu fant in takoj sm mu vse povedala.. Prosila sm ga da mi stoji ob strani dokler se ne spravm k seb in upam da ne bova šla zarad tega narazn. Prosila sm ga da me razume - povedala sm mu. Ampak najprej sm mogla do tega sama pridt! In ne veš kako se mi je po tem pogovoru vse obrnil. Od tistga trenutka nism več zamorjena in mam na ustnicah spet nasmeh. Dala sm vn iz sebe in pomagalo mi je. Dej partnerju vedt kaj te mori in ga pros da ti pomaga. Sej zato smo pa skupi a ne?? V dobrem in slabem. Povej mu da rabš njegovo pomoč, da se boš lahko spet smejala kot si se včasih. Povej mu da bi ga rada osrečla in da nočš bit tista črna ovčka katera ga poriva stran od sebe.. Povej da ti ni všeč da se oddaljujeta in da bi ga rada ob seb. Ampak da rabiš njegovo pomoč. Fantom velik pomen če se čutjo da lohk pomagajo! Smo pač iz različnih svetov in jim moramo vedno povedat o svojih občutkih. Sami jih le občutjo, pa še to na svoj način, če jim ne povemo kako je zares.

Skratka - ne zanaši se na hormone - zanesi se nase in jih premagi - premagita jih skupi s tvojim partnerjom - prosi ga za to!!! Povej mu da ga rabš in povej mu da si znjim zato da ga boš nasmejala in ne zato da bi ga obremenjevala!! Povej mu da je to trenutna kriza (katero ma vsak) in da nej ti jo on polepša, ker si sama brez njega ne morš!

Vso srečo..:rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 11:28:31   
Anonimen
Jaz njega že itak ne razumem, med nosečnostjo sem mu pa cunje čez balkon metala...

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 11:32:50   
malika
Joj punce(in fant) hvala vam, sem mislila, da sem edina tak "zmaj".
Zdaj pa grem ven na svež zrak, da se malo razbistrim in sprostim.

Hvala:rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 11:34:03   
niki5
Pri nas je šlo iz ene skrajnosti v drugo. Najbolj oteževalna okoliščina je pa bila ker sem jaz skoraj celo nosečnost preležala in bila vsa naveličana že zaradi tega, moški ki pa vse počen kot prej to težko razume. Sploh pa zakaj nisi ves čas nasmejan in dobre volje.. Moj edini zunanji svet je bil internet..

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 11:44:00   
Anonimen

UUUU :bravo:

Navadno me kar ignorirajo.. napisejo samo.. "punce" :)-:)-

Ce si slabe volje, ti veliko lahko pomaga :kuza:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 12:06:50   
baguSka
Tud svež zrak veliko pomaga k boljšemu razpoloženju.. Če imaš to možnost jo izkoristi!! Jst sm se izognla tud temu, čeprou sm 'zdrava' in hormonsko uravnovešena.. Itak: če s sabo nismo zadovoljni, potem ne moremo bit zadovoljni z drugimi okol sebe in če smo sami nejevoljni in grdi do sebe, smo grdi tud do drugih..

Uf tok sm pametna, da upam da ne bom mela takih problemov k bom noseča..:ups:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 12:12:50   
*HONEY*
Joj,ne vprašaj kolikokrat sma si mi2 v lase skakla med nosečnostjo...pa še stanovanje sma delala:zmeden:nevem,kdo je bil takrat večkrat tečn,v pdporo pa si drug dugemu ravno nisma bila:ups::hudicek:
Zdaj ti je dobra polovica oprščena;):nosecka:

LP

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 12:30:33   
Anonimen
Vidite, kakomalo je potrebno, da sop moški zadovoljni. :bravo::bravo::bravo:Tjazy.


In :bravo: kurent, odlično napisano.

Malika, vprašej se, KAJ te teži, kakšne strahove imaš, zakaj si zamorjena, kaj ti manjka? Te je strah kako bo, ko bosta dva otroka? Najprej razčisti pri sebi, potem razčistita skupaj.

Vsak dan si poišči kratkoročno svetlo točko: npr. nadaljevanka zvečer, obisk prijateljice, sprehod po mestu, risanje z malčkom....Lažje ti bo, če boš v kratkem času (vsak dan) dosegla to svetlo točko. Imej nekaj, kar te veseli...vsak dan...

Pozdravček.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 12:50:22   
baguSka
Ja..zdej šele vidm si iz moje zgodbe potegnla bistvo ti al bina..:ups:

In sm vesela da si, ker si s tem tud men še bl odprla oči!:bravo:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 13:05:42   
Anonimen
Tudi pri anam pride kaksen dan, ko sem neopraviceno jezna na njega in se pac ne pogovarjam z njim:zmeden:nevem pa zakaj:ups::)

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 13:13:33   
baguSka
Sej če je kšn dan ni panike.. Če se pa vleče je pa kriza!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 13:20:37   
Anonimen
Tak kot si rekla ja!:)-:bravo::)-

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 13:44:29   
Anonimen
:ups:, me veseli, kurent.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 13:52:12   
Jutra
Ko sedaj gledam nazaj na svojo nosečnost, vidim le še lepe stvari. Pa saj sem bila krasna nosečnica:) No, tistih devet mesecev pa nisem ves čas tako razmišljala.:( Imela sem en kup težav sama s seboj in zaradi študija sem bila stresno obremenjena. Vem, da sem bila zelo težavna žena in svojemu možu sem hvaležna, da je imel toliko potrpljenja z menoj. V nosečnosti me je ves čas spodbujal in vlival pozitivizem.

Žalostno, da ti :love: ne stoji ob strani. Nujno si moraš najti čustveno oporo v domačih, prijateljici, nekomu, ti je zelo blizu. Ko si boš večkrat razvezala dušo, ti bo lažje. Vzemi si čas za sprostitev. Tako, počasi, pa ti bo mogoče kaj lažje. Urediti boš pa morala tudi odnos s svojim :love:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 13:56:26   
ZARA
ne vem malika...verjetno ma kurent res prov!!

Jst sem bla med nosecnostjo res skoz zelo dobre volje in malo je bilo dni ko sem bla res tecna!
Mislim da zadnje dneve...sam moj je bil res potrpezljiv z mano...
In res je tko kot pravi Tjazi...prvo mors bit ti zadovoljna sele potlej so lahko tud drugi okrog tebe...
Sama bos najblolj vedla zakaj je tako...in sama mors najt odgovor...

lp

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 13:58:20   
viv_
Tako kot Zara - stalno sem bila dobre volje in je baje tudi smrklca zato vedno nasmejana...

Zara - sem že mislila, da pričakuješ trojčke :)-

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 14:00:23   
ZARA
ne viv..to nisem jst!! Se tega se mi manjka ;)...

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 14:03:28   
Pilar
Če odštejem to, da sem v začetku nosečnosti jemala antibiotike ( nisem vedela da sem :nosecka:)....skoz sem se smejala, bila dobre volje, niti zavedala se nisem da sem noseča....Zadnje dva meseca so me pa uhvatili krči v nogah, pa bolj slabo sem spala....z mojim :love: sva se čisto kul razumela....sedaj pa je malo drugače( nisva še na svojem in malo trpiva). Ma enkrat bo že bolš!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 17:20:58   
wawa
Saj vem nosečnost, pa hormoni, pa nerazumevajoči moški, vse to....ampak na koncu je vse odvisno od tebe, tako kot je rekla baguska. Lej ni kriv mož da te je razjezil, njegovo vedenje je tako kot je, kako pa se boš ti nanj odzvala pa je odvisno od tega kar je v tebi....če boš zadovoljna s sabo, se boš kakšnim nejgovim izgredom zgolj smejala, pa ga lepo pogledala pa bo....če pa boš že prej slabe volje pa se boš razjezila...

Iz tega ni lahke poti, so samo zelo zelo odkriti in običajno boleči odgovori sami sebi....res se vprašaj česa se bojiš, kdo si in kdo si bila, kaj te je razveseljevalo, kaj bi te danes,.....

Človek je najbolj nemočen ko krivdo za lastno počutje vali na druge, moč pa dobi ko vzame svoje življenje v svoje roke....

počni kar si rada počela, bzemi si čas zase....ni druge poti:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 17:48:41   
malika
Hvala vam za dobre besede, čisto vse v prav vsakem postu drži.

Zdaj sem malo povzela vse skupaj in ugotovila, da zase ne naredim popolnoma nič. Zaradi te druge nosečnosti sem izgubila službo(torej sem doma) in to da kuham, perem, pucam in pazim na mojega malega srčka, ne delam nič. In potem ni čudno, da sem tečna in zamorjena. Dragi kar precej dela, ko ne dela pa se rekreira in tako sem pač večino dneva sama in zdaj pozimi večinoma tudi brez avta, da bi se kam odpeljala.

Evo, začela sem. Danes sem šla čisto sama malo po mestu, jutri pa nekaj drugega. Upam, da bo ta vrag, ki se vleče že kar dolgo popustil in da bo ponovno vse lepo in prav, tako kot je bilo in kot mora bit. Upam tudi, da bo moj dragi začel malo razumet kaj se dogaja, prisluhnil in mogoče celo kaj ukrenil.

še enkrat hvala vam

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 17:54:02   
wawa
Tako se govori Mlika, najprej spremeni sebe počni kar si želiš potem pa naprej....

Vso srečo:pujs:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 19:19:48   
Jutra
Zdaj pa razumem od kod izvira tvoja depresija. Ampak ne se pustiti streti! Tako kot tvoj :love: imaš tudi ti vso pravico si vzeti čas za oddih in rekreacijo. Kajti kljub temu, da si trenutno "samo" gospodinja, je tvoje delo med nosečnostjo naporno. - Samo toliko, da ti :love: ne bo česa očital, češ, da si cele dneve doma.

Pa čimveč sončnih dni v nadaljnih tednih :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kako se/ste se razumele s partnerji med noseč...
3.3.2005 21:42:01   
Pupica
malik pomoje se morata predvsem pogovort. jaz sicer nisem (razen ene 3 izpadov, čist na začetku)nisem imela težav s nosečniškimi hormoni. ampak takrat ko sem jih pa imela sem bila pa res zmaj:zmeden::(:(:(

k sreči je moj :love: tako miroljuben, pa tudi ve, da me mora takrat samo objet, pa čeprav pol še mal trmarim, se kaj hitro umirim.

Čim manj takih trenutkov!!!!:rozica::rozica::rozica:in naj tvoja:nosecka:poteka čimbolj mirno naprej!!!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?