Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) v pečico!
)potem pa kot so že druge napisale. ne dajem kakšnih posebnih začimb. zamrznjenih rib pa še nisem pekla tako da ne vem če moraš pri zamrznjenih pazit na še kaj.
: osolim, pomokam v koruzni moki, na hitro popečem v ponvi (na repičnem olju), nato jih preložim na pekač in jim v trebuh vdenem vejice rožmarina in strok česna - zgolj za aromo. Tako pripravljene ribice podvržem še 10-minutnemu tretmaju pečice. Zraven rib jemo izključno kruh, pa kako slastno solatko. Ker mora riba plavati tudi v vinu, ne sme manjkati tudi ta- priporočam pa zelen.


