|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se rihtate ?
26.5.2010 15:17:37   
Žaka
Sem mamica enomesečnega Nika ter Lare. Zanima me, kako vam uspe vse poštimat če ste same doma? Kdo vam pomaga ? Kajti jaz sem večinoma sama,in sem čist zmedena ko začneta oba jokati.Ne vem koga bi prej prijela koga prej nahranila..itd....
Koliko vam pomaga vaš partner ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se rihtate ?
26.5.2010 15:37:37   
babylove
Ja, to je ful stresno, ko oba hkrati jokata. Nahraniš lahko oba hkrati, tako gre 1x hitreje ;). Saj boš našla ritem, sčasoma se potem tudi navadiš, da si kot hobotnica in dobesedno delaš 5 stvari hkrati. Jaz priznam, da manj čistim, enostavneje kuham, pogosteje naročim pizzo na dom, včasih se tudi stuširala nisem zvečer, ker se mi pač ni izšlo. Poskusi eliminirat stvari, ki ti niso bistvene, ker vsega kot prej ne boš mogla delat, če nimaš nobene pomoči.



(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako se rihtate ?
27.5.2010 8:27:42   
crvicek
Moji dvojčici iimata danes ravno 4 mesece in zdaj je res lažje kot na začetku. Tudi jaz sem cele dneve sama z njima, ker mož ima svojo firmo in dela do poznega, no če se le da pride tudi prej in ko pride ju rihta on, da se jaz malo odpočijem. Ker pa živiva v tujini, ne moreva računat na pomoč najinih staršev, zato sva si našla eno tetko, da nam vsakih 10 dni pride zlikat in počistit, ta nujno pa že nekako sfolgam. Kuham pa popoldne, ko pride mož oz. kaj na zalogo med vikendi in potem dam zamrznit.
Na začetku je res hudo, ker neveš kje se lotit, ampak je vsak dan lažje in lepše, še posebej ko ti začnejo vračati nasmeške.
Jaz si že zjutraj splaniram dan, tako da medtem ko spijo pojem, se uredim in kaj postorim po stanovanju. Mi pa že en mesec spita celo noč, se pravi od 9ih zvečer do 6ih zjutraj. Tako zdaj vstanem z možem in hitim porihtat stvari v tistih 3 urcah, potem pa ju dam na podlogo in se malo igram z njima, pa malo ven gremo in gre dan mimo. Ju pa nisem dojila, ker sta se že v bolnici privadili na flaško, tako da sem si tri mesece črpala še mleko in zdaj ko črpanja ni več, se mi zdi da imam ogromno časa. Pri hranjenju pa sem vedno delala zamik, tudi če sva bila oba z možem doma, ker čene sta se mi zbudili hkrati in je bil hud jok. Tako lahko ena lažje počaka, vsake toliko pa obrnem vrstni red, da ni ena vedno prva. Sta si pa moji pupi čisto različni, ene je full dobrovoljček in se zamoti veliko sama in je tudi zelo potrpežljiva , druga pa rabi skoz mamico in rabi veliko več nežnosti in pozornosti, tako da velikokrat prve skoraj ne uspem pocartat do večera.

Saj bo, samo en ritem si naredi...

Srečno!


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?