Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

). Še sama ne verjamem
Potem pa tud to ni tolažba.
. Zaspi pa tako, da se jaz- takrat hoče tudi na joško- ali pa mož na gugalnik usedeva in se gugagava, gugava... Včasih traja pet minut ali pa skoraj uro. Zato pa imamo dva gugalnika pri hiši. Se pa zelo bori, da ne bi zaspal. Je tok radoveden.
, ko je bila pika še čisto micena (prve mesece). Zvečer sem jo podojila in jo položila na bombažno odejco - glavca v en kot. Pod glavico je imela še svežo tetra pleničko. Potem sem jo z odejco tesno zavila kot štručko, jo prevalila na bok, zadaj založila z mehko brisačko, jo pokrila še s kovtrčkom in ji pred nosek položila TOPLO pleničko, ki sem jo prej imela na drugi dojki (vedno se mi je najedla le pri eni). Aja, pa že od začetka uporabljam tisto nočno lučko z medvedki in uspavanko.
. Do takrat pa se je seveda že navadila zaspati brez žive dude. In je dobila veliiiiko spalno vrečo brez rokavov namesto odeje. Namesto plenice pa ninico - takšno krpico z glavico medvedka. In zdaj je zakon duda in ta ninica (lahko si pogledaš v mojem zadnjem albumu).
.