Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Bila sem čist happy, pol pa čez pet dni zasledim par kapljic krvi in naslednji dan sem krvavela kot bi imela M. Tisti dan sem naredila še en test in ni pokazal nič. Sprijaznila sem se, da gre pač za zakasnelo
 . Bila sem čist happy, pol pa čez pet dni zasledim par kapljic krvi in naslednji dan sem krvavela kot bi imela M. Tisti dan sem naredila še en test in ni pokazal nič. Sprijaznila sem se, da gre pač za zakasnelo  , čeprav mi še nikoli ni zamujala, sploh pa ne za pet dni!! Tisti dan je bilo krvi za kaka dva tamp, naslednji pa le še za pol in vsega je bilo konec, torej je trajalo vse skupaj največ dva dni. Kmalu po tistem sem bruhala (slabo mi je bilo občasno le malo že dva tedna) in zdravnik me je poslal h G. ta me je pregledala in rekla, da opazi z UZ v maternici majhno zgoščenino sluzi, a ni nujno, da je to
 , čeprav mi še nikoli ni zamujala, sploh pa ne za pet dni!! Tisti dan je bilo krvi za kaka dva tamp, naslednji pa le še za pol in vsega je bilo konec, torej je trajalo vse skupaj največ dva dni. Kmalu po tistem sem bruhala (slabo mi je bilo občasno le malo že dva tedna) in zdravnik me je poslal h G. ta me je pregledala in rekla, da opazi z UZ v maternici majhno zgoščenino sluzi, a ni nujno, da je to  

. pregriznila bi ga bila. eh, njemu je to eh. aja, pa petkrat eh, pa mi na koncu ne bo noben verjel, da mam mogoce kaksen problemcek. me je vprasal ce sem krvavela v kosih. nisem. al pa ne vem, kaj bi naj kosi bili.pol pa njegov eh.
 . pregriznila bi ga bila. eh, njemu je to eh. aja, pa petkrat eh, pa mi na koncu ne bo noben verjel, da mam mogoce kaksen problemcek. me je vprasal ce sem krvavela v kosih. nisem. al pa ne vem, kaj bi naj kosi bili.pol pa njegov eh.