Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Je pa res, da če je ful zaspan, zaspi tudi sam od sebe in sicer z dudo. Tako kot je Paštetka rekla, se bo v varstvu navadila na drugačen način zaspati, ker bo vedela, da mame ni in s tem zize tudi ne
, ki so navajeni samo z dojenjem zaspat, potem v varstvu zaspijo na drugačen način...tako, da nič se sekirat
Enkrat mi je že za kakšen teden ratalo, da sem ga malo pocrklala in dala v posteljo, malo držala in je zaspal. Potem pa smo šli na morje in se je ves sistem porušil. Od takrat tega ne morem več doseči, pa je že skoraj 3 mesece. Žal ti ne znam svetovati, metod z jokom pa se nisem posluževala, ker se mi zdi, da bi se drl vnedogled, ker se včasih dere že pri meni v naročju. Tudi ponoči se mi zbuja na uro, dve in skoz nekaj jamra, joka, stoka, tako, da imamo cel žur.