|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam k pediatru(privat)v Kranju?
28.10.2005 11:45:41   
Tia27
Do zdaj smo obiskovali zdravstveni dom v Kranju dr.Ješetovo, ki je čudovita, ampak imamo problem z sestram v tem zdravstvenem domu, problem je v tem, da se nobeni nič ne da.Zgodilo se nam je da je otrok imel 40 vročine in ni bilo nobenega pred nami, ne za nami in je gospa sestra Jana rekla:tam se mal usedite in počakajte, ta "mal" je bil celih 50 minut, medtem je ona veselo srebala kavico z ostalimi sestrami na lastne oči videla, ko je moj otrok bruhal in imel 40 vročine.Ne morem verjet!Zdravnica je bila pa v ordinaciji, ampak ni imela še naše kartoteke, ker ko se je sestra Jana spomnila, da bi bilo le dobro kaj še narediti, pride mimo nas in šele nese kartoteko, mislim dost mi je vsega, radi bi šli privat pediatru, ker to je neznosno in kadarkoli pokličeš tja, je vedno potrebno komplicirat, zdravnika ti itak ne dajo na telefon, ni šans.Vem da bi morala se drgam pritožit, ampak ne vem če imam še energije, raje grem drugam, prejšnji teden je bila ista zgodba, otroci so na hodniku bruhali in spet ta gospa kraljica Jana, namesto, da bi vrgla vsaj podlogo na tla, da se ne raznosi bruharija odvrne: "joj, zdaj pa ni čistilke, da bi to počistila" in gre mimo.Mislim ne morem verjet, da je to sestra, ki dela z otroci.Prosim dragi starši pomagajte mi z nasveti kam privat pediatru.Hvala za razumevanje in nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam k pediatru(privat)v Kranju?
28.10.2005 11:59:14   
Anonimen
ne vem, če v kranju je sploh kateri drug zasebni pediater kot paternoster. ne vem pa, če sploh še jemlje nove, ker se namerava upokojit. vprašajte. sicer je pa, kar se sester tiče, pri nas sestra jana bila vedno svetla izjema.

(odgovor članu Tia27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kam k pediatru(privat)v Kranju?
28.10.2005 12:02:23   
Tia27
Hvala za odgovor, kako misliš svetla izjema?Saj tamlade sestre so ful prijazne, ta je pa za domov ta Jana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kam k pediatru(privat)v Kranju?
28.10.2005 12:07:22   
Anonimen
TIA27 se strinjam s tabo. in včasih greš res prov s tremo ke. ampak js sem rekla da zdej pa tega dost in naslednič k mi bo kerakol stegnla goflo ji jih bom tko napela da bojo črne od spred ap od zad. drgač je tale ješetova tut en podn od podna če nisi pri njej. mi mamo zadravčevo in ker sem enkrat tamalo prpelala ke izven njenega delavnega časa so nas dal k ješetovi in ta je tamalo pregledvala s tako nejevoljo in zravn povedala gotov 30x da nej jo drugič pelemo k njeni zdravnici da bi jo najraj sma ke v rit nabasala. ja ****rija sej so tm zato da pomagajo pa sploh k so v vprašanju otroci ne ne vem eni hipohondri. res za pošizit je tale njihov odnos. in js zarad teh bab ne bom vozila otroka k privat dohtarjem in plačvala njihvo lenobo!

drgač je edini paternoster ki je pa blazno prijazen. js sem ga do zdej ponucala samo za en izredni nujni primer ko smo k njemu letel ob 10h zvečer na soboto. tamala ma skos vnetja ušeš namreč. pa še plačat nam ni blo treba!


re zaropotej raj tm, zato k smo vsi tih k riti si pa upajo te babe znašat nad nami!

< Sporočilo je popravil LARA -- 28.10.2005 12:08:33 >

(odgovor članu Tia27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kam k pediatru(privat)v Kranju?
28.10.2005 12:12:20   
Anonimen
ja, zdaj pa res ne vem, če misliva isto jano. take svetle kratke lase ima, pa vedno je precej zagorela. taka fletna na videz. pa sestra je ona tudi pri dr. ješetovi, ki se, mimogrede, meni zdi ful prijazna in natančna in strokovna. katere so pa tam tamlade sestre, pa nimam pojma. jaz poznam samo še ene tri starejše od jane, ki pa so res vse čarovnice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?