|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kamp Rožac Čiovo
14.3.2014 19:57:20   
Zoja Lara
Je že kdo bil? Na fotografijah izgleda OK. Imamo dva štiriletnika. Je plaža primerna za otroke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kamp Rožac Čiovo
25.3.2014 13:28:03   
Bojana 29
Mi smo bili že 4 dopuste v tem kampu. Kamp je super za otroke. Na plaži je sicer bolj malo sence, je pa plaža super za otroke (čisto mali kamenčki), počasi se spušča v globino. Kamp je zelo urejen, čist, vendar v največji sezoni zaseden - tako da ti priporočam rezervacijo. Kamp ima zasebno plažo - drugi morajo vstop na kamp plažo plačati, tako da na plaži ni pretirane gužve (res pa je, da se je v zadnjih dveh sezonah povečalo število švercarjev na plažo - mimo ograje po morju). Ker je kamp na polotoku imaš do morja (je na treh strneh) zelo blizu, kar je pri otrocih pomembno. Trgovina je blizu 30 m od recepcije. Moraš pa vedeti, da je pot iz Trogirja (najbližje mesto), kar se prometa tiče, zelo, zelo, zelo prometna. In tudi promet mimo kampa je katastrofa (v kamp sicer ne slišiš hrupa, ampak ko želiš iti na promenado je to z otrokom kar nevarno). Od kampa do promenade je nekje 200 m in v tem delu ni pločnika (lani še ga vsaj ni bilo). Mene teh 200 m ceste brez pločnika izredno moti. Na koncu promenade pa stoji ladjica ki vozi v mesto Trogir, tako da se lahko elegantno izogneš gužvi na cesti. Sam kamp je super. Pa še to, kar te lahko preseneti, letala. Togir, otok Ćiovo (torej tudi kamp) leži v ravni lliniji proti letališču Split. Tako da letala ko vzletajo in pristajajo letijo skoraj nad kampom (kar visoko). Mojima otrokoma se to zdi super. Upam, da sem ti kaj pomagala. Moja dva otroka sta nad kampom navdušena (sedaj sta stara 5 in 8 let).

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kamp Rožac Čiovo
26.3.2014 7:04:56   
Zoja Lara
Hvala za vse info user posted image user posted image

_____________________________

Zdaj sem mamica, jupiii.

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
Družinski kolesarski izlet: koristni napotki
Kam se podati na poldnevni ali enodnevni družinski izlet? Kolesarjenje po bližnjih hribih ali urejenih poteh je odlična ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?