|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kampiranje
5.6.2017 13:50:06   
nestea
Po zaključku šolskega leta bi z otroci skočila na kratek odklop...če bo vreme primerno, planiram šotorjenje za 3-4 dni, lokacije še nimam izbrane, točnega datuma tudi ne. Ali se nam želi kdo pridružiti za dobro družbo? - moji otroci so stari 6,9 in 11 let, najstarejša je punčka, druga dva sta fantka.
V mesecu juliju imam tudi dopust in bomo zagotovo kampirali še nekaj dni, le še dobro lokacijo potrebujemo, prosim za izkušnje in kakšno dobro idejo.

Po lanski izkušnji za kampiranje z majhnimi otroci priporočam Belvedere pri Izoli - v začetku sezone še ni gneče, mi smo imeli velik del parcele, ograjeno, senca. Kamp se nahaja na vrhu hriba in se z majhnih odprtim busom brezplačno z razgledom pelješ do obale, kar je zanimivo in prijeteno. V kampu so tudi bazeni brez doplačila, ki smo jih koristili le občasno. Edino slabost so bili škržati, na katere smo se na začetku sezone morali spet privaditi. V bližnji Izoli je Spar, kjer sem nakupila skoraj vse potrebno za obroke in smo posledično pravzaprav zelo malo zapravili na dopustu.

Drugi nasvet je kamp Zaka v Bledu - nam je bilo simpatično, zelo leto urejen kamp z otroškim igriščem, jezero čisto blizu, nizka voda na začetku, veliko sence in Mercator v bližini.
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako organizirati prvomajske šolske počitn...
Tisti starši, ki med počitnicami nimate na voljo "servisa babic in dedkov", se lahko znajdete tako, da se dogovorite s...
Družinski izlet v neznano
Starši smo sicer vodje družine, pa vendar lahko vodenje kdaj načrtno prepustimo otrokom. Zakaj se ne bi ta vikend odprav...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?