|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kanarci
27.8.2010 13:16:34   
zvezdan
Konec septembra imam namen odpotovati na Kanarske otoke. Ker tam še nisem bila niti ne vem na kateri otok naj grem. Tako da bi vas prosila tiste, ki ste že bile, da mi svetujete kateri otok naj izberem in hotel. Sem že malo googlala pa še vedno ne vemuser posted image




_____________________________

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kanarci
3.9.2010 6:23:16   
anity_1
Zvezdan, zelo lepi so Tenerifi.. Mi smo se peljali iz Graza in smo leteli okrog 5 ur.. Tam pa je najboljše vzeti kakšen hotel s 4 ali 5 zvezdicami.. Mi smo bili na jugu in tja ti tudi priporočam, da greš. Kakšen Las Americas in Los Cristianos - zelo lepo! Mi smo se hodili kopati tudi v El medano - tudi tam je lepo. Imeli pa smo rent a car.. 

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kanarci
3.9.2010 8:30:47   
zvezdan
hvala anity_1 malo sem že gledala po netu za ponudbami pa razmišljam bolj o kakem bungalovu. Kako je tam s hrano? Misliš da je bolje hotel? Glede na to da nameravava vzeti rent a car.




_____________________________

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?