|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kanarski otoki
13.1.2009 13:22:51   
Lea70
Čeprav je zunaj zima razmišljamo, da bi v februarju šli na Kanarske otoke. Zanima me, če je katera že bila tam v tem letnem času, s katero agencijo in na kateri otok je najbolje obiskati. Mi bi šli tja, da bi si malo odpočili, kaj videli in da ne bi preveč pihalo. Hvala vsem za odgovore. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kanarski otoki
13.1.2009 13:34:38   
al1*
Mi smo bili februarja na Tenerifi. Šli smo z agencijo Sonček, ampalk preko avstrijske agencije Tui, bili pa v hoteli Riu Adeje
http://www.riu.com/en/aparthotel-riu-adeje-tenerife.html

Za tri dni smo vzeli avto in prevozili ves otok - šli v Loro park, na vulkan, z ladjico gledat kite...


_____________________________

lp


(odgovor članu Lea70)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kanarski otoki
13.1.2009 13:35:47   
dezurna
Pozdravček.
Mi smo bili januarja 2006 na otoku Tenerife.Čudovito!!Veliko možnosti za izlete,prijazni ljudje,zunaj pa je bilo 25-27 stopinj.Kopanje v morju čisto normalno.ker imamo zdaj dojenčka komaj čakamo da bo star 4 leta -toliko je bila namreč hčerka ko smo bili tam,spet geremo,samo če bo zdravje.T i zelo priporočam.Mi smo šli preko agencije Odklop,leteli pa smo iz Graza.Tudi tebi priporočam to letališče,ker je super letalo,hrana in pijača non stop,kar želiš vse zastonj.Ko smo se pogovarjali sprijatelji ki so leteli z Brnika takega razkošja na letalu niso imeli.Let pa traja 5 ur,ker se vmes zamenja ura. Še enkrat super počitnice ,naslednjič absolutno 14 dni.

(odgovor članu Lea70)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kanarski otoki
13.1.2009 13:40:09   
spelaz
Mi gremo letos že 4. leto na Kanarske za prvi maj. Je super klima; tudi pozimi je med 18 in 20 stopinj.
Na Tenerifah priporočam Playa de las Americas, na Gran Canariji pa Maspalomas.
Na ostalih otokih še nisem bila, letos premišljujemo o Lanzarote (je bolj gol in temen otok - črn vulkanski otok) ali Fuertoventura (malo bolj vetrovno, raj za surfanje in kajtanje).

na Tenerife in Gran Canarijo lahko letis iz Graza (tudi ure so solidne), za ostalo pa iz Dunaja ali Munchna.

v glavnem priporočam.

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kanarski otoki
13.1.2009 13:45:12   
*karina*
Jaz sem bila se v dvoje na Tenerifi, prva liga! Zdaj smo ze stirje in me zanima kako je s cenami, kolk se placa za otroke; eden je star 1,5 drugi pa 2,5? Kako je s sedezem na letalu?
Grez ste rezervirali preko odklopa, jaz vse kar sem iskala (priznam prav poglobila se se nisem) je bilo iz Muenchna ali Dunaja. ...Verjetno pa ne morem mimo usekat ali izberem Tenerifo ali Grand Canario, vse priblizno eneako?
Hvala, lp

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kanarski otoki
13.1.2009 13:50:11   
ella2006
Jaz tudi za družino najbolj priporočam Tenerifo. Gran Canaria mi ni preveč všeč. Na Gran Canariji bi ti priporočala San Augustin (npr.Maspalomas mi ni bil všeč) bolj umirejno in boljši hoteli. Na Tenerifi pa mi je bolj všeč sever Puerto de la Cruz (staro mesto z dušo, 1x tedensko prava tržnica), jug pa je že bolj za masovni turizem - sami hoteli.
Letiš pa lahko samo iz tujine, ker iz Slovenije ni več direktnih letov. Iz Avstrije imaš lete iz Graza, Dunaja, Linza in Salzburga. Je pa dejansko super dopust z malimi otroci.
Hotel ponavadi izbiramo glede na lego in bližino plaže od kar imamo otroke. Pa obvezno 4*. 

< Sporočilo je popravil ella2006 -- 13.1.2009 13:53:46 >

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kanarski otoki
13.1.2009 13:54:04   
*karina*
Ej Ella sem brala tvoj post o kosarah, kako pa bi sedel 1,5 let star otrok, verjetno pri meni v narocju? In dokler nima svojega sedeza ne placas aviona al kako, sori ampak res nimam pojma..

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kanarski otoki
13.1.2009 13:55:26   
*karina*
Ella, s katero agencijo pa? ce je reklama :) mi prosim pisi na zs.

(odgovor članu *karina*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kanarski otoki
13.1.2009 13:56:20   
ella2006
karina,

Otroci do 2 let so zastonj, nad 2 letoma pa se že plača. Na letalu bo tamali sedel na tebi od 2let naprej pa imajo otroci svoj sedež katerega pa tudi že plačaš.

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kanarski otoki
13.1.2009 13:58:58   
ella2006
Karina,
Tamali bi sedel na tebi in bi bil privezan na tvoj pas.
Jaz tamalega pri 3 mesecih nisem imala v košari, ampak je lepo sedel na meni. Ker pri nas se ta košara ne bi obnesla, bi preveč jokal.

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kanarski otoki
13.1.2009 13:59:31   
*karina*
kolk se pa recimo placa za vecjega? letalo? hotel? priblizno za filing da vem.

sej res kako je pa z rentacarjem, a je problem dobit sedeze za tamale? a je pametno avto za tenerifo najet vnaprej po netu?

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kanarski otoki
13.1.2009 14:07:19   
ella2006
Cena za malega je odvisna od agencije in aranžmaja. Ponekod plačaš pavšal, ponekod pa tudi ceno odarslega  - razno. Avto lahko rentaš na mestu samem, ker je zelo veliko agencij katere se ukvarjajo z rentanjem. Avtosedeže tudi lahko rentaš.

(odgovor članu *karina*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kanarski otoki
13.1.2009 14:23:33   
Lea70
Dekleta, hvala vam za vse te informacije. Jih bom s pridom uporabila. Komaj čakam, da zadevo uredimo in da gremo, ker smo res "žejni" počitnic..... Če ima pa še katera kakšne uporabne informacije, pa so vse dobrodošle.

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kanarski otoki
12.3.2010 14:12:42   
tinaaja
Kaksna pa je temp morja za prvi maj na tenerifi? Se da cofat v pličaku? se kaksne ideje za family friendly hotel, po moznosti na plazi..

_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lea70)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kanarski otoki
14.3.2010 1:32:24   
srša
Mi se aprila nismo kopali v morju,meni je bilo prehladno, v bazenu pa smo malo počofkali, čeprav je bilo tudi hladno.
Izleti na Tenerifih so enkaratni, meni Tenerifi ne predstavljajo kraja kjer bi počivala na plaži, ker plaže niso nevem kaj...Imaš pa ogromno stvari za videt,,,mi gremo letos spet malo raziskovat otok.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kanarski otoki
15.3.2010 8:35:14   
barni
Mi bi tut sli na Teneriffe, ker sva bila midva se kot "samska" in je blo super, sedaj pa bi sli se z naso nadebusnico, ki bo takrat skoraj 2,5 let stara.

Trenutno iz LJ leti agencija Palma, samo imajo nastanitev samo na jugu otoka, kjer je meni cisto mimo. Hotel zraven hotela, v bistvu bolj puscavsko, medtem ko je na severu nekaj res krasnih mest in neprimerno vec za videt.

Avion sicer pristane na jugu in ne jugu je tut lepse vreme, bolj toplo, samo na severu pa imas vec za videt in manjse razdalje do vseh vecjih zanimivosti.

Ker je okoli otoka Atlantik so valovi pozimi precej visoki, zato ni primerno za kopanje, se pa ob vsakem soncku penzionisti in ostali privlecejo na plaze in se martinckajo, saj zna biti precej toplo.

A pozna katera kak prijeten hotela za druzine v mestu Puerto de la Cruz? Ali pa apartmaje? Sli bi pa maja.

(odgovor članu srša)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kanarski otoki
15.3.2010 17:32:06   
Ribi Bibi
Midva sva šla, ko sva bila še sama na Lanazrote. Iz Munchna, je bilo ful poceni. Pihalo ni skoraj nič in če izbereš pravi hotel (Iberostar Papagayo) si na robu krajinskega parka in imaš 10 min do ful lepih divjih plaž. Voda je bila okrog 22 stopinj. Nama je bilo res luštno, ker ne marava gužve in masovnega turizma. Za 3 dni sva si še rentala avto in prevozila cel otok. Je res lep, tak vulkanski.

Malo za pokušino: http://www.holidays-uncovered.co.uk/subject-images/Lanzarote%205448.jpg (Najin hotel je bil takoj za rtom, pod hribom.)

_____________________________

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
1. HIGHLANDER Pohodniški dan z gosti
HIGHLANDER je največja veriga večdnevnih pohodniških dogodkov na svetu. V nedeljo, 19. maja 2024 pa v Sloveniji organizi...




ime
elyy

katero ime vam je bolj všeč?

Tian (91%)

Taid (5%)

Amaid (3%)


Število vseh glasov: 382

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!