|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kar tako !
6.3.2006 19:37:53   
zorica
Danes sem se pogovarjala z prijateljico, ki je srečna nosečka kar tako nasploh o tem in onem.Med pogovorom mi omeni, da je zanosila povsem nepričakovano in to takoj zatem, mogoče dan, dva po M.
In sem se kar zamislila.Mogoče smo vse skupaj malo preveč obremenjene (z mano vred ) s BT,ovolucijo, plodnimi dnevi.Ker po moje je tako.Ko je telo pripravljeno za user posted image se bo zgodilo(govorim o tistih, ki nimajo nobenih drugih težav, da ne bo pomote).Ker to je sedaj že druga prijateljica, ki je zanosila takoj za M.

Rada bi povedala le to, da smo mogoče (vsaj jaz sem bila) tako prepričane, da bo O tam nekje sredi ciklusa, da mogoče sploh ne opazimo, da smo mogoče tudi me med tistimi, ki so takoj takoj po M plodne.In tako iz meseca v mesec zamujamo,...
Recimo, da je lahko tudi to,...

Želim nam edino to,da čimprej zagledamo tisti magični +

Pa lep pozdrav vsem!


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kar tako !
6.3.2006 19:45:40   
Anonimen
Zorica zdravo!

Prav čakala sem, da en odpre tako prosto debato, da lahko malo pojamram... user posted image Moj me je že malo sit user posted image !
Ne vem kaj dela tale tvoja kolegica, ampak je pa od sile. Jaz si računam kdaj bo O - vsaj tko na približno, ampak smo že drugi mesec bili tko pridni, pred M, po njej, pred O, med njo in po njej, pa... user posted image
Vseeno pa upam, da bo tud zame kmalu posijal sonček in bom zagledala magični dve črtici. Isto pa upam za vse ostale NEčakajoče! user posted image

LP, jjasna

< Sporočilo je popravil jjasna -- 6.3.2006 19:46:21 >

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kar tako !
6.3.2006 19:56:21   
Anonimen
Jaz vama dam samo en namig kako je bilo pri nas. Prvi mesec se nisem niti obremenjevala ker sem mislila da bo to čist hiter brez problema, brez gledanja na koledar pa podobne fore. No in nam ni uspelo. Drugi mesec semšla na net in si že prej zračunala kdaj in kako in oh in sploh vse -  pa nam spet ni uspelo. Tretji mesec sem pa popuser posted image in sem rekla dedcu "zdej pa vsak dan" in sva res.....IN JE USPELOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vama da čimprej zagledata user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kar tako !
6.3.2006 19:59:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Sem tole o tem "zdej pa vsak dan" pokazala mojemu, pa se je zasmejal... to sva prakticirala že ta mesec, ampak je rekel da če bova še en mesec na istem tempu mu bo pa stran padu! user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kar tako !
6.3.2006 20:01:51   
Anonimen
Živjo!

Ja ene majo res srečo in zanosijo takoj, prvič, po menstri........
Poznam veliko takih primerov , zato sem sama kar malo panična, ker
po pol leta, še vedno ni ničuser posted image .  Enkrat pa bo......

Lep pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kar tako !
6.3.2006 20:02:20   
zorica


user posted image celo jaz sem že sita sama sebe z vsem tem računanjem in opazovanjem vred.In to je sedaj že druga kolegica, ki mi reče da je tako zanosila.

Res mislim, da je vse to psiha, pa naj si še tako dopovedujem, da ne mislim na to ali pa da nebom več mislila o tem.Ampak danes sem se enostavno moral smejati sama sebi.Kar nekako obsedena sem postala z vsem tem.In ko se malo zamislim, ugotovim da sem postala kot kak računalnik, kar naprej nekaj računam, študiram,...Verjeti je treba, da je vse zapisano tem nekje in da ko pride čas, se bo tudi meni pokazal ta magični +.Nekako smo vse pozabile na to, da ne moremo izračunati, kdaj je idealen trenutek, ker si ga telo izbere samo.Psiha pa pač pripomore k temu, da nam na koncu ne uspe.

Pa ne me narobe razumeti, tudi sama si ful močno želim zanositi, ampak si mislim, da pa mogoče res preveč razmišljamo o tem.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kar tako !
6.3.2006 20:07:21   
Anonimen
Se strinjam..... Če rečem da nisem obremenjena, se že pri prvi besedi zlažem user posted image .
Tudi jaz računam pa študiram.... Ta mesec sem si kupla ovulacijke teste, bla bla bla
Vse se vrti okrog otrok, materinstva.......vse povežem s tem, da jaz pa še nisem noseča bla bla bla

Uf kolk si grem na živce!!!!!!!!!

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kar tako !
6.3.2006 23:34:28   
Anonimen
Ja, zdaj pa je tukaj važno, kako je ona to mislila - a je zanosila dva dni po začetku M ali po koncu M? Ker pri meni npr. traja M 5 dni, pri drugi 10. Meni se je sedaj tako obrnila, da traja 10 dni in potem iz izcedka od M takoj preidem na O, kar se mi prej ni dogajalo.

Midva sicer ne delava na user posted image , imava že enega. Ko pa sva delala, pa sva 2 meseca tako, kot nama je pač pasalo, tretji mesec pa sva samo pazila, da sva res vsak drugi dan okoli O in je ratalo. Nič panike, vse bo ob svojem času. Je pa res, da vem, kaj vse vam roji po glavi in kaj razmišljate, pa čeprav sta mimo npr. le dva meseca.

Le pogumno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kar tako !
7.3.2006 9:13:01   
sasabela
Jaz tud če nočem, kr avtomatično nekaj računam, pa gledam na koledar...šit ej..kwa sem užgana..pa če z mojmu  kakšen dan ne user posted image user posted image sem kr slabe volje..pa si mislim, zdej spet ne bo nič...groza res no...kako nej potem rata kr tko spontano? nemogoče....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kar tako !
7.3.2006 15:29:02   
roal
ojla sotrpinke!
morala sem se pridružiti tej debati, ker tudi jaz hočem dat ven iz sebe ta računanja in bla blaje. pravijo, da se ne smeš obremenjavati, pa misliti na to... ampak, kako za hudiča naj ne misliš??? kot je ena že omenila je to že obsedenost (vsaj pri meni). takoj po končani M začneš premišljevati, kdaj bo O, pa kaj boš takrat delal, pa bog ne daj, da bi zamudil na O itd... tudi midva sva šla ta mesec že kar med M v boje (čeprav ni bilo najbolj lepo in prijetno), ampak splača se probat, ne? zdaj pa vsak drug dan, pa trudim se ne razmišljat o tem (o, da bi se le dalo!!!). pred prihajajočo M pa sem že tak natempirana, da je joj. od špikanj, takšnih izcedkov, drugačnih... katastrofa! eh, ženskice, saj bo!

vsem skupaj veliko user posted image user posted image !

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kar tako !
7.3.2006 18:58:02   
PIKA
Tudi meni se je prijelo takoj po M, in secer po šestih mesecih kompliciranja in izračunavanja O. V to sem se prepričala tudi danes na ultrazvoku, ker mi je slikica pokazala večjo pikico, kot bi morala biti po izračunih zadnje M (naj bi bilo 10 dni razlike).

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kar tako !
7.3.2006 20:20:03   
spacey
Jaz sem tudi zanosila kaka 2-3 dni po M. Točno vem, da sem jo dobila na pon. in naslednjo sredo smo pač poiskusili in se je primlo. Kdo bi si mislu?! user posted image Sreča pač.

Držim pesti, da vam čim prej uspe!


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kar tako !
7.3.2006 21:38:32   
roal
uhh, kako lepo je to slišat, da obstajajo še takšne možnostiuser posted image . sama sem se že večkrat vprašala, če slučajno nisem ena izmed tistih "čudnih"user posted image , ki imajo O čist mim od normalnega. ma mi je bilo malo čudno, ko sem bila nazadnje pri G- mela sem UZ, ker mi je rekla, da mam full dosti in velikih foliklov (M mi je zamujala 21 dni in potem sem jo dobila naslednji dan po obisku G). in koliko man naštudirano, so folikli veliki tik preden počijo in to pomeni, da so meni mogli počit nekje med M. ja in valda, če mi je M zamujala tako dolgo, so lahko rasli in bili tako številni. no, to je moja logika. in jaz smotko moji G nisem povedala, da delam na bebici (mi je ponujala KT zaradi nerednih ciklusov, pa sem odklonila. in me vpraša, če želim otroka, jaz pa ji pravim:"ja no, prepuščam se božji volji, ko bo bo, in ničesar ne bomo obžalovali". ja in zdaj mi je žal, da ji nisem povedalauser posted image . ojoj, koliko govorim...
aja, še to me zanima. če torej O nastopi med M, kaj je potem s sluzjo? ker kolikor vem prozorna sluz nakazuje plodne dneve?  ali pa jih tudi ne? kako je bilo pri tebi PIKA? je bila po M bistra in prozorna sluz? pa ostale, kaj mislite  o tem?

čestitke vsem user posted image , naj vas in vaše male pikice čuvajo user posted image !!!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kar tako !
12.3.2006 20:18:11   
Maj78
Hojla!

Ja kaj naj vem rečem, jaz sem tudi ena izmet tistih ki očitno niso toliko srečne , da bi zanosile že prvič oziroma takoj ko so se odločile, imam pa kar nekaj takih prijateljic, ki jim je to ratalo in morm se vam malo skašlajt, nekatere razumejo to, ko sem jim povedala da se midva že nekaj časa neuspešno trudiva user posted image pa še nič, drugim pa se skoraj da ne upam povedati da midva če skoraj leto dni načrtno delava na tem pa še nič, ker (saj ne morem dojet da so nekateri tako omejeni) govorijo kot napr.; Ah sej otroka pa ni težko narest ( ker je to njim ratalo prvič in po možnosti takoj po M). Ne vem kaj si mislijo, da če je pa Hvala bogu njim takoj ratalo da pa kaj smo ostali nesposobni če nam to ne rata al kaj?
Pa naj mi nobena ne zameri tega napisanega ker se nanaša izključno na moje znance in ne prisotne na tem forumu.
Ja jaz priznam jaz tud skoz neki računam in študiram, zdej bom probala še z testi in če ne rata pot pod noge in k G. Spet drugi pravijo da je vse v glavi in da se je treba samo skulrat. Ja no ne vem ampak ni vse tako preprosto kot se sliši.
Ja ne vem kakorkoli obrnemo ni smo dovolj pametni in si lahko priznamo da smo ljudje malce bolj zakomplicirana bitja kot pa si sami mislimo.



Lp


Aja glede O pa ni rečeno da jih spremlja gost brezbarven izcedek oziroma sluz, to sem nekje prebrala pa se trenutno ne spomnim kje.

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kar tako !
13.3.2006 11:06:58   
zorica
Ja punce, sem malo prebrala kaj sem napisala in se zamislila sama nad sabo.Lahko mi je bilo pisati pametne reči med M sedaj pa sem znova v računanju, opazovanju sluzi itd. user posted image Sama sebi se moram smejati.Vsak mesec se na novo odločim, ta mesec pa ne bom študirala na user posted image .Ampak ne morem.Poskušam se sama prepričati, da to ni dobro ampak mi ne gre.Mislim, da je tu kar nekaj sotrpink, ki me razumejo.
Tako zelo si želim user posted image .Ta teden bi naj imela plodne dni.Nenormalno me srbijo bradavičke in spodaj me špika.Potem pa spet pomislim, kaj pa če to niso znaki plodnih dni, ker me še nikoli niso tako srbele bradavičke.
No vidite in spet sem v tem obsedenem stanju.Nepoboljšljiva sem, a si ne morem pomagati,..

LP



(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kar tako !
13.3.2006 11:34:36   
Anonimen
Živjo!!

Tko pač pride, ko si nekaj želiš in je vsak mesec brez uspeha. To je
kot nek začaran korg..... Menstruacija-žalost, računanje-user posted image , ovulacija - user posted image , čakanje - user posted image , .......
rezultat pa - user posted image  točno na pričakovani dan.... potem pa zopet žalost......

Zakaj je tako?????

lp

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kar tako !
13.3.2006 12:35:12   
A_A
Punce, vem da se bo slišalo že 100-tič, ampak: bodite potrpežljive. 1,2 ali 3 mesece poskušanja se sploh še ne šteje za poskušanje, to je samo uvod.
Pri nama je trajalo 1 leto! Po pribl.6 mesecih neuspešnega poskušanja sem imela ful krizo, sem se ful user posted image
Pa vse sem vedela, kdaj imam O, merila BT, gledala sluz, user posted image  točno okoli dneva O, ipd.. Potem sem si pa dopovedala, da itak kej velik ne morem spremenit, da če bo pač pri nama tako dolgo trajalo, bo pač trajalo, nč ne moreš spremenit. Sem si rekla, da bom pa pač šla k dohtarjem po 1 letu in da bom že nekako prišla do user posted image
No, pa sem res šla do svoje G, mi je napisala vse napotnice za prve preiskave, moj user posted image  je dobil napotnico za spermiogram. Pa sem čakala 1. dan M, da se naročim za slikanje maternice, no pa potem te user posted image  ni bilo več. Sploh nisem mogla verjet, da sem user posted image  !

Jaz mislim, da psiha nima nič kaj veze s tem, ker jaz sem se kr obremenjevala s tem, vsak dan sem o tem razmišljala. Vse je pač tako, da se mora vse poklopit (oploditev jajčeca, vgnezditev, pravilna delitev celic, ugodni pogoji v maternici, dovolj hormonov,... in še milijon stvari, ki gredo lahko narobe) in konec koncev potem rata.

Tko, da potrpežljivo čakajte. Čeprav se zdi, da vam pa ne bo nikoli uspelo, vam povem, da uspe.




_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kar tako !
13.3.2006 12:40:34   
Maj78
Ja mene tudi zanima zakaj je tako in zakaj je naša psiha tako močna in se ji ne da nič dopovedati, . Jaz tudi sama sebe prepričujem, da ta mesec pa nič računanja in sekiranja, če bo bo, ampak kaj ko me vedno moj firbec premami in pol računam kdaj je najbolje da začneva z mojim dragim na polno user posted image .
Ne vem tako pač je in zaenkrat se sama tolažim z mislijo ''Vsaka stvar je za nekaj dobra''.
Menim pa da si vse na tem forumu zaslužimo postati user posted image in da tudi slej kot prej bomo!!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kar tako !
13.3.2006 12:46:17   
krfjolca
Jaz sem tudi komplikator. Sva komaj začela delat user posted image , jaz pa vsa panična, kaj če ne bo šlo. (Me je enkrat jasnovidka prestrašila, da bodo problemi, jaz pa verjela user posted image ) V glavnem, kontracepcijo sva ukinilav začetku februarja, od takrat sem si zapisovala natančno tabelo o temperaturi, sluzi, materničnem vratu itd. Pa ful me je bilo strah neplodnosti.

No, danes je 3. dan zamude menstruacije. Sem zjutraj naredila test, pa je bila 2. črtica zelo šibko vidna. Sem šla takoj v lekarno in kupila še nekaj testov. Enega naredla v službi - user posted image , potem pa še Clear Blu doma - user posted image . Torej user posted image user posted image
Sekirancija očitno ni škodljivo vplivala.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kar tako !
13.3.2006 18:28:34   
Anonimen
Čestitke! user posted image Odlična novica!!!

Mene je danes že obiskal rjav izcedek, ki oznanja, da se bo kmalu ulilo kot iz škafa. Prav tako je bilo prejšnji mesec, pa obakrat mi je zamujala 3 dni...pa ne vem, ali se je iz 28 dni premaknila na 31 dni?
Pa kr žalostna sem, sem šla hitro mojmu povedat, da se tud ta mesec ni nič prijelo, on pa meni ves vesel začne razlagat kako se bova muckala, pa ... jaz pa tko žalostna, sej muckala bi se lahko tudi če bi bila noseča!

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kar tako !
13.3.2006 19:15:49   
Barbk
Ojla punce,

sem že nazaj s smučanja-malce sem vas že pogrešala a zuser posted image  sva se imela tako lepo.Podnevi sva smučkala ponoči pa veselo user posted image .user posted image user posted image user posted image JUUUpi Krfjolca.Res iskrene čestitke in čudovitih 9 mesecev ti želim.Jjasna sej veš,da boš kmalu srečkauser posted image .Tole so res slabe tolažilne besede, ampak bo res tko.Vse bomo kmalu zagledale user posted image .Jaz zdej čakam kdaj se bo prikazalauser posted image  po ss (hi, hi upam, da se ne bo vsaj enih 9 mesecev), po normativih naj bi bil dan D petek, 17.3-seveda bom mogla še kakšen teden počakat če jo res ne bo in šele potem leteti v lekarno.Držim pesti za vse nas.

Barbk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?