|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere preiskave me še čakajo?
14.12.2006 8:53:20   
upanje-upanje
Punce, pred kakim tednom sem vam pisala, da sem opravila vse potrebne preiskave, ki so pokazale, da sem OK. Nato sem vam pojamrala, da me je strah, kako bo z mojim dragim. Z izvidi spermiograma. In pred dnevi smo dobili izvid ki je tudi na srečo OK. Torej, oba sva OK. Sej sem vesela, da sva zdrava amapk pikica NE RATA!! Zdaj pa vas naprošam, da mi razložite kaj me čaka. Mislim, da smo s preiskavami končali...A sem že blizu postopka umetne oploditve...ali bom zdaj dobila klomifen....Nič več ne zastopim.

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 14.12.2006 22:48:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ PA ZDAJ?
14.12.2006 10:23:48   
Tia-na
Sicer ne vem katere preiskave si vse opravila, midva sva tudi OK (mava pa spermiogram, UZ, HSG, laparo in histero) pa nama tudi ne rata. Tudi 4 mesece klomifena imam za sabo pa tudi brez uspeha.
Zdej me najprej čaka inseminacija, potem pa če bo to neuspešno pa IVF.

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAJ PA ZDAJ?
14.12.2006 14:43:24   
Anonimen
Veš, ko je moja teta dala vse to čez, vključno partner, ji je specialist na koncu rekel, gospa, misel na otroka je najzanesljivejša kontracepcija, poskušajta malo pozabiti na to misel. In bolj kot to premišljujem, bolj v to verjamem.

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KAJ PA ZDAJ?
15.12.2006 8:35:15   
Tia-na
Po dveh letih je bolj težko odmislit otroka ... žal.
Jst sm sicer že nekaj časa v fazi, ko ne računam ne plodnih dni, ne spremljam nobenih sluzi, pikanja v jajčnikih, slabosti, napetih prsti ... še za user posted image  komaj kdaj vem, kdaj bo prišla ... torej, ratalo mi je skor čist odmislit vse skupaj ... pa še vedno brez uspeha.

Najbrž vzrok tiči kje drugje pa zdravniki še niso sposobni tega odkriti. Tako pač je, tud oni niso vsemogočni. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?