|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri avtosedež- velik dojencek
12.10.2013 21:57:07   
nejkaaa
lep pozdrav. Sem mamica šestmesečne deklice ki je velika že cca 80 cm in težka 11 kg. Je zelo velika, ker sva tudi starša visoka:). Prosila bi za mnenje, in sicer je lupinico prerasla in tudi zelo utesnjena je v njej. Glavico drži vendar ni še toliko stabilna. Kateri avtosedež mi svetujete? Glavica ji je že skoraj do roba lupinice.. ali naj se odločim za avtosedež od 0-18 kg ali kar od 9-18 kg? Sem v dilemi.... in katerega mi svetujete glede na to, da smo že zdaj tako veliki bi res potrebovala en res prostoren avtosedež user posted image . so od roomerja prostorni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri avtosedež- velik dojencek
12.10.2013 22:16:45   
tulpek
0-18kg, da se lahko obrne v nasprotni smeri vožnje, kot lupinica.

sicer smo pa mi imeli enake mere, oz. mislim da celo 2 cm več, pri 5ih mesecih sem že gledala za avtosedeži... pa smo potem vztrajali in po 6.em mesecu itak ne rastejo več tako hitro (sploh tisti, ki na začetku hitro rastejo, ni za pričakovat, da bo še zdaj vsak mesec nekaj cm zraven, pri nas gre od 6m dalje ravno po 1cm v povprečju gor), do 1. leta je dobil potem samo še 1kg. Mi je pa čudno, kak majhno lupinico imate, to, da ji je glavica že skoraj do roba... a se ne da nič povišat, no ene vem, da ne gre, samo nekatere se pa dajo. utesnejenost je relativna, v bistvu morajo bit lepo na tesno v lupinici, jih boljše ščiti, tisto ko novorojenčki kar plavajo not, ni ok, samo drugače pač ne gre.

(odgovor članu nejkaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kateri avtosedež- velik dojencek
13.10.2013 6:27:58   
ribica.
Definitivno ultimax concord. Smo imeli tudi velikane ;)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kateri avtosedež- velik dojencek
13.10.2013 14:47:45   
Mipka
od Romerja jih vsi hvalijo, ravno zdaj imaš v akciji pri babycentru danes še Romerjeve, Maxi Cosi in Cybex https://www.babycenter.si/?products=9468, je pa res, da jih je večina od 9 kg naprej. Ampak glede na to da imaš res veliko punčko ki očitno raste kot goba po dežju in ima že 11kg, bi vam tudi od 9 naprej prišel prav :) a sicer ste že kaj hodili gledat po trgovinah in poskusili, kako sedi v kakšnem?

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kateri avtosedež- velik dojencek
13.10.2013 22:01:29   
JozicaH
Mi smo kupili Roemerja First class plus http://www.britax-roemer.com/car-seats/overview-car-seats/first-class-plus že pri mislim da 6-ih mesecih. Men se je zdela v lupinici ful stiščana... Tako da je bila kamot, kontra vožnje... skratka zadovoljni.

(odgovor članu Mipka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kateri avtosedež- velik dojencek
29.10.2013 11:54:39   
pipapopa
Definitivno Chipolino Verso 0+ http://www.malcki-palcki.si/index.php/otr-oprema/avtosede/avtosedez-verso.html . Ne dajejte dojenčka v prevelik sedež, ker to NI VARNO. Do 18kg je do cca. 3,5-4l

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kateri avtosedež- velik dojencek
29.10.2013 23:08:21   
wisteria
Mi imamo tudi enega takega velikana, kupili smo Concord Ultimax - zeloo zadovoljni!

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?