|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri glasbeni vrtiljak?
16.4.2013 16:16:09   
nutela
Kupujem glasbeni vrtiljak-kakšnega imate?
Rada bi regulacijo glasnosti, enostavno pritrditev na posteljo, kake lušne melodije.
Kaj naj izberem oz. ali moram še na kaj pazit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri glasbeni vrtiljak?
16.4.2013 16:23:36   
m_o_i
jaz sem dobila enega jako dragega fensi šmesi, pa ga dete pogledalo ni.
ko sem mu pa navesla papirne liste kot iz drevesa (neka poceni dekoracija iz kika za en evro) nad posteljo, je pa znal pol ure gor gledat...

tako da-razmisli, kaj res potrebuje(s)

se en zgresen nakup je pojoca kraljevska kahlica, ki je v hisi ze dve leti(sem ravno par dni nazaj opazla, da jo zdaj cenijo 50user posted image evrov ze; takrat je bila 35), pa je mulc povoha ne...

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kateri glasbeni vrtiljak?
16.4.2013 20:50:12   
nusi
mojadva sta imela tegale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195455 meni se je ful izplačalo, ker sta bila sposobna zjutraj vul časa tole gledat in sem lahko spala user posted image . Samo raje kupi rabljenga, jaz sem svojega posodila naprej, ker je res kot nov, ne splača se novega kupit.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kateri glasbeni vrtiljak?
17.4.2013 8:07:41   
Kasija
Mi smo imeli podobnega temu http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=208662. V bistvu ga se imamo, samo nobenega dojencka ni vec. :-) Skratka lusne plisaste zivalice, igra glasba... Je res bil kar popularen za gledat. Pa neko funkcijo ima, da se sprozi na glas, ki jo sicer na sreco lahko tudi ugasnes.

Na kaj moras pazit, hmmm. V bistvu je res, da so otroku lahko dosti bolj vsec neki enostavni listki, crno bele zivalice. Po drugi strani pa je vrtiljak tisto, kar vidi nad posteljico in potem ve,kje je. Neko rutino lahko pomaga vzpostavit, znano okolje. Tako da niposebaj pomembno, kaj izberes. Dojencki imajo baje radi majhni crno bele stvari, malo vecji pa izrazite barve. Glasba naj bo tebi prijetna, potem bo tudi njemu ali njej.


< Sporočilo je popravil Kasija -- 17.4.2013 8:11:40 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?