|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri hotel v centru Munchna?
5.8.2008 13:12:11   
*raci*
Za praznike naslednji teden se odpravljamo v Munchen. Kateri hotel v centru priporočate? Smo trije z 2,5 let staro pikico.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri hotel v centru Munchna?
5.8.2008 14:29:22   
mini11
Jaz vam predlagam, da si poiščete hotel malo ven iz centra. Prvič v centru nimaš kje brezplačno parkirat(tudi do hotela se ne pripelješ kot pri nas) pa še lahko so do 2 krat dražji kot na obrobju. Jaz vam priporočam, da si poiščete kakšen hotel npr. na Harrasu ali pa kaj podobnega. Itak je cel Munchen prepleten z U-bani, tako da si potem v mestu v 5 minutah. To je recimo tako kot če bi si v Lj najšli hotel v Novih Jaršah. Prišparali bote kar precej.

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kateri hotel v centru Munchna?
5.8.2008 14:36:10   
*raci*
Imaš kakšen konkreten predlog? Za center sva se odločila ravno zaradi bližine centra, parkov. Da ne bi glih za vsako stvar moral it na U-bahn.

(odgovor članu mini11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kateri hotel v centru Munchna?
5.8.2008 14:58:15   
2mama
priporočam majhen družinski penzion. Pension am Kaiserplatz, v Schwabingu. sicer imajo samo zajtrk, strežejo ga v sobe, ampak je cisto OK. do Englischer gartna (največji park) boste potrebovali 15 minut, do nakupovalnega centra v Schwabingu ob Leopoldstrasse pa 10 minut. Z avtom parkirate okrog penziona, lastnica v tem primeru da brezplacno karto za parkiranje. z avtom pridete v 10 minutah do Olympiaparka in tamkajšnjega nakupovalnega središča.

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kateri hotel v centru Munchna?
6.8.2008 8:30:03   
*raci*
Hvala za predlog bom pogledala. Drugač sva se pa nekako odločila za Best Westeren Apart Hotel, je ob Olimpiaparku. Danes še pokličem, da vidim, ali imajo prosto.

Aja, še to. Kakšen predlog za dobro kopaliče, predvsem za malčke (2-3 leta)?

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...
1. HIGHLANDER Pohodniški dan z gosti
HIGHLANDER je največja veriga večdnevnih pohodniških dogodkov na svetu. V nedeljo, 19. maja 2024 pa v Sloveniji organizi...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?