|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri mlečni dodatek???
2.4.2013 22:23:58   
Jabonute
Mene pa zanima če mi lahko poveste katere mlečne dodatke uporabljate,če ne dojite več ali to sploh niste??
Opazila sem,da se mleka Holle sploh ne omenja in Sunval user posted image ga ne poznate al kako je z tem??
Jaz sem ga pri drugo rojenki uporabljala in bila zelo zadovoljna. Sem pa zasledila da se Milumil iz mullerja zelo hvali?
No povem še da v prvo sem se zelo borila da bi dojila pa ni šlo in smo šli na Novalac ki mi je naredil tako štalo da adijo,
pri 6.mesecih smo pristali v bolnici zaradi opstipacije,kroničnega zaprtja in s tem sem se borila pri hčerki do 6 leta starosti,
tako da sedaj ve sama kaj more narediti da ne odvaja trdo in redno,a resnično to mleko sem dala tudi na analizo in sem bila zgrožena!!
Zato sem posegla v drugo po Holle mleku ker je tudi demeter!
Zdaj pa me zanima kaj ve uporabljate,s čim ste zadovoljne? Hvala in lp user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri mlečni dodatek???
3.4.2013 12:52:43   
olana
Od DM Babylove, mala ga je imela zelo rada, pa še poceni jeuser posted image

(odgovor članu Jabonute)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kateri mlečni dodatek???
4.4.2013 21:19:56   
Flavia_
Dragi starši, hvala, ker z nami delile svoje izkušnje. Za pojasnila in odgovore na vaše težave, ki jih omenjate, smo se obrnili neposredno na proizvajalca nadomestnih mlek Novalac, ki nam je poslal naslednji odgovor:

"Pri Novalacu skrbno izbiramo sestavine za adaptirana mleka. Vsak izdelek mora prestati več kot 700 strogih kontrol, preden pride na police lekarn, zato nas je začudilo, da ste dobili slabe rezultate, ko ste mleko dali na analizo. Ker nam ni vseeno, kakšno mleko pijejo naši najmlajši, bi vas prosili za rezultate omenjene analize, da bomo lahko ustrezno ukrepali. Vsem staršem smo v primeru vprašanj ali težav, povezanih s prehrano dojenčkov, vedno na voljo za pogovor ali nasvet prek spletne pošte info@novalac.net, kjer bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja."
Ne oklevajte in jim pišite! Prav je, da tudi oni izvedo, s kakšnimi težavami se soočate pri uporabi mlek. Le tako bodo lahko še bolj pozorni na kakovost svojih izdelkov.
Tudi mi bomo veseli, če boste na našem forumu delili konkretne analize, ki ste jih pridobili, saj boste tako vsem uporabnikom pomagali pri odločitvi, kaj je za njihovega malčka najbojše.

Uredništvo Ringaraja.net

_____________________________

Be the change you want to see in the World ...

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kateri mlečni dodatek???
5.4.2013 16:36:28   
m_o_i
reklama(pa ze tak jo gledamo v vsej njeni velicini)

evo moj odgovor: ne novalac(allernova), ne aptamil ADC nista sla pri nas skozi. samo trpljenje pri hranjenju(vonj, okususer posted image ), kakanju(zaprtost) in crvicenju.

babylove iz DMa je ZAKON!

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Flavia_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kateri mlečni dodatek???
7.4.2013 7:23:32   
Hope2
startal je z aptamil AR- katastrofa, napenjanje, krci, zaprtost... presaltali na novalac AR - zelo zadovoljni, nobenih problemov, le cena je pretirana. SEm komaj cakala, da prenehamo z AR, in mu sprva dala milumil, ampak ze po 1 ali 2 skatli sem raje kupovala babylove iz dm. Same pohvale slednjemu. Na zivce mi je edino slo, ker jim je vedno zmanjkovalo, celo tistega za po 1 letu.
kar se tice holle in sunval, sem mu pa velikokrat kupovala le kasice in kosmice. Mleka nikoli. ne vem niti ali je takrat ze bilo mleko, ampak cetudi bi bilo, najbrz ne bi kupila, sem bila cist zadovoljna z novalecom AR in babylove. IN cena je najbrz tudi v visavah, glede na to kolk mleka scuzajouser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kateri mlečni dodatek???
13.6.2013 12:12:18   
zlatič
Pri prvem otroku nism dojila in sem uporabljala Novalak z njim zelo zadovoljna, poskusila tudi druge ampak sem na koncu ostala pri Novalaku.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?