Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Moj je izredno očetovski, zelo rad ima otroke in bi bil najboljši očka na svetu. To me ne skrbi. Če bi zanosila bi bila tudi prisijena rešit stanovanjski problem. Vse se da če se hoče. Jaz pa ne najdem poguma...... 
, ampak to je nekaj normalnega. Je pa res da je moja osebna želja dosti večja od strahov, pa tudi osnovne življenjske stvari imava poštimane(stanovanje, finance, odličen partnerski odnos...)
. Ups....potem se je rodila naša
?) mi ni nič ušlo, prišle so nove priložnosti in novi izzivi. Ne zamudimo v bistvu nič, ker se naša vsepovsod šlepa z nami...sedaj pričakujemo novo
, tudi športam še vedno kar dosti, le da pred sabo ponavadi rinem voziček, z možem si najmanj 2x na mesec privoščiva večer zase; skratka vse se da če se le hoče. Punca, organizacija, organizacija; to je ključ do uspeha in skupne sreče.
brez zaščite. Seveda sem jaz vedno letela na wc, ker sem menila, da še ni čas. Zdaj ko menim, da je čas, in ko me je direktor vprašal, če mislim imet otroke, in mi predlagal višanje plače, samo, da bom imela višjo porodniško, bi rada že včeraj zanosla, tak hudo sem si začela želeti otroka. Ta pa nama zdaj ne rata. Najrajši bi sama sebe zadrgnila, ker sem toliko planirala.
Konec koncev bo kar držalo da starejše kot smo, težje zanosimo... Res ne velja to za vse, ampak tega rizika se nekako zavedam... Bojim se, da bom enkrat dejansko hotela zanosit, pa ne bo šlo....
čakam?!?!