|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj je začetek menstruacije?
14.3.2005 7:03:16   
Ada
Punce, malce sem zmedena. Do lani septembra, ko sem imela ss, sem imela menstrucije točno na 28. dni, dolge in boleče. Sedaj se mi že nekaj mesecev dogaja, da se zadeva začne s krči in zelo majčkeno izcedka, potem pa par dni nič izcedka, pa krči- potem se pa čez tri- štiri dni pojavi "prava" menstruacija, ki sicer traja veliko krajši čas, kot pred ss. Glede na to, da se trudiva za dojenčka, me muči pravzaprav to, da ne vem, kdaj imam ovulacijo- s temperaturo si ne morem kaj prida pomagat, ker mi zelo niha, tisti test, kjer gledaš na papirčku slino pa je nekako prekompliciran zame.
Je imela katera kdaj kakšne podobne težave? Kdaj se tukaj šteje začetek menstruacije? Ali obstajajo kakšni bolj natančni testi ovulacije, ki se dobijo pri nas ali pa v Avstriji?

Sicer pa sem zelo žalostna danes... tokrat sem bila res prepričana, da bo. :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj je začetek menstruacije?
14.3.2005 7:08:28   
Skye
na spodnjem linku lahko naročiš ovulacijske test...dosti punc na tem forumu uporablja te in so zadovoljne...so pa iz Amerike mislim:zmeden2:


http://www.testsforless.com/dipstrip_combo_packs.asp

kar se pa začetka menstruacije tiče, pa mislim, da upoštevaš kot prvi dan tisti dan, ko se pojavi prava M in ne izcedek.

Bodo druge punce povedale več.

Lep pozdravček
Skye

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj je začetek menstruacije?
14.3.2005 7:15:06   
Sulfinija
Pozdravljena Ada!!!

V začetku te prav lepo pozdravljam.Veš tudi jaz sem imela podobne težave jih sicer imam sedaj.Prej pa nikoli ni blo pred mnstruacijo izcedka,vendar sedaj se mi je pojavil.
Zdravnica v ambulanti za neplodnost mi je rekla pokličite takrat ko boste imeli prvi dan menstruacije in takrat sem zagrabila priložnost in ji vse natančno opisala kako se mi začne.Njen odgovor je bil izcedek se ne šteje v menstruacijo oziroma dolžino ciklusa,ko začne redno krvavet je ta prava menstruacija,zapomni si vedno ko začneš krvavet vzami koledar in zabeleži kaj se dogaja in takrat recimo nekje na polovici ciklusa se ti pojavi ovulacija.Veš jaz ne delam nobenih testov za ovulacijo,sem si kupla tisto za slino pa nič ne vidim veš meni se za take stvari zdi ne vem no škoda denarja čeprav za najino :duda: bi vse naredila,vendar za ovulacijo nič ne delam,tako vem ko jo imam zaj imam ogromno vlečjive sluzi in vem kdaj je.Za bazalno temperaturo pa tako,ko sem šla prvič h G leta 2003 ji rekla,da se trudiva,...je takoj dodala temperature si ne merite kajti to ni čisto nič zanesljivo,...

No če te še kaj več zanima o testih ti bojo druge povedala,kajti dajoi se preko interneta naročit jaz jih sicer ne.
Zapisuj si ne nekar svoje :hudicek: beleži redno,kajti to je važno če slučajno prideš v ambulanto kot jaz sedaj te tam to vprašajo je pa res pomembna zadeva.Jaz imam vse koledarčke shranjene od čiszto svoje prve :hudicek: in do zdajšnje ter v bodoče bo prav tako.

To bi bilo vse drži mi danes petske :ups::ups::ups::ups: saj grem pozneje na tretji UZ pred prvo inseminacijo in danes zvem kdaj mi bodo vstavili prvič najino :duda::duda::duda: in upam na 100% uspeh,čeprav ga je samo 10-20% upam,da boim ravno jaz ta srečka vesela :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:.Veliki dan bo sigurno tam nekje okrog srede,četrtka najkasneje v petek,kajti danes bom zvedela koliko so mi zrasli ti štirje folikli od petka do danes.

LP in še javi se mi kaj.
Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj je začetek menstruacije?
14.3.2005 8:11:43   
judy
Živjo!

No to pa so kar pogoste težave, vsaj kolikor lahko slišim v pogovorih s sodelavkami. Tudi pri meni se najprej pojavi mali rjav izcedek, nato kakšen dan nič, potem pa se ulije kot iz škafa. Ponavadi je to zjutraj, ko vstanem. To se mi dogaja že kakšna tri leta, je pa res, da nimam več nobenih hudih krčav, sama menstruacija pa tudi traja le 4 dni. Včasih pa je cel teden.

No, Ada upam, da nam bo kljub opisanim težavicam uspelo pridelati kakšno :duda: in da bomo kmalu vse, k ise srečujemo na teh straneh v 9nebesa.

LP vsem Judy
in veselo na delo!
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj je začetek menstruacije?
14.3.2005 10:24:13   
Ada
Lepa hvala vsem za odgovore! Sparkle, jaz sem imela tudi vse lepo preračunano, in včeraj sem bila tako razočarana, ker so se spet pojavili krči... :(

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj je začetek menstruacije?
14.3.2005 12:21:26   
judy
Kako podobne stvari se nam dogajajo. Tudi jaz težko rečem, kdaj imam točno ovulacijo, potem je tu še ON, ki ni vedno razpoložen oz. on bi, ko mu paše, če pa je ravno takrat ko je ovulacija, kakšna košarka ali smučanje ali nogomet ... je pač treba počakat. No vsaj smučanje je končano, pa košarka bo tudi kmalu.
Potem pa bomo morda le uskladili vse datume in veselo nadelo! /sam da ne bo prevroče.../
Judy

:rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj je začetek menstruacije?
14.3.2005 13:16:56   
Skye
judy morš biti bolj vztrajna.......ko imaš ti O ima tvoj dragi da ti je na razpolago 24 ur na dan, ne pa da ima prednost šport:)-:)-:)-

Moj dragi točno ve, kdaj je moja O...zato si takrat vse kar je po TV interesantnega snema:)-:)-

Malo heca...brez zamere;)

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj je začetek menstruacije?
14.3.2005 19:04:42   
Anitka
Ada tudi jaz uporabljam teste za O iz ZDA in moram priznati, da so zelo zanesljivi in pa tudi poceni! Če te še kaj zanima v zvezi z njimi pa le vprašaj!

:metulj:

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj je začetek menstruacije?
15.3.2005 10:27:11   
muriel
jaz sem imela vedno redno M brez kakrnihkoli izcedkov, potem pa sem mi je, ko sva najbolj delala na tem in sem bila ze najbolj zivcna, zacel pojavljati se ta izcedek, potem nic in potem M. sem tudi na tem forumu sprasevala in so bili odgovori totalno razlicni; racunaj od izcedka, racunaj od M. ker nisem vedela, kaj naj naredim, sem potem racunala od izcedka; na sreco je ze v tistem mesecu uspelo :modri:

je pa res, da sva na 2 dni :sloncek:. kar je verjetno najboljsi nasvet, ki si ga ze zgoraj dobila.

srecno in ne obupaj!

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?