|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj po SS
9.5.2007 7:15:29   
trma79
Pozdrvljene!

Berem vas in vidim, da vas kar nekaj poskuša dokaj kmalu po SS zanositi. ...kaj pravite, kakšno je vaše mnenje o tem? Kdaj?

S fantom si strašansko želiva otročka in dolg je vsak dan, kaj šele mesec.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj po SS
9.5.2007 7:36:17   
Tiamo
Midva sva takoj po mesecu dni začela delati na user posted image . Ratalo nama je v drugem mesecu po SS in zdaj imam zdravo 21 mesečnico.

G mi je rekel, da če po SS ni problem lahko takoj začneš delati na user posted image .

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj po SS
9.5.2007 7:47:24   
piki 2
Meni je G dejala, da začnem na user posted image  delati šele po 2 normalnih ciklusih in priznati moram, da so se dnevi in meseci vlekli zelo pooočasi. Abrazijo so mi naredili 5.2. ker pri plodu niso zaznali več utripa, sedaj sta mimo 2 ciklusa in ponovno delamo na user posted image , user posted image  ne pričakujem 15.5..


(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj po SS
9.5.2007 9:10:53   
puri
Jaz sem počakala samo en ciklus in sem potem tudi takoj zanosila,.....vse je bilo vredu! Meni je G rekla, da lahko začnem takoj delat nauser posted image

Srečno!user posted image

(odgovor članu piki 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj po SS
9.5.2007 15:22:16   
trma79
Hvala, punce!

tudi jaz 16. 5. ne pričakujem user posted image . Jaz sem se po SS (abrazija 21.3.) fizično dobro počutila, ni bilo nobenih problemov, tako da sva kar user posted image .  Eno user posted image  sem že uspešno preživela, tak da...Upava. Bi bilo skoraj prelepo, da bi šlo že prvi mesec, kaj?
Hvala.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj po SS
15.5.2007 11:36:54   
zarjica
Zelo je odvisno, koliko si bila noseča. Ni vseeno, če splaviš v 6. tednu, ali 20. tednu, logično, ne? No, jaz se imela SS v 15. tednu, pa so mi rekli, naj počakam 6 mesecev. Se mi pa to zdi ful dolgo za čakat. Saj če bi vedela, da se takoj prime, bi še čakala pol leta, ampak saj veste...ko si najbolj želiš, ne rata, pa se lahko še zavleče nekaj mesecev. Ne vem, no...iščem po spletu še kakšne razlage...ča kaj veste...?

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj po SS
15.5.2007 18:19:56   
Shani
Zarjica tudi meni so v bolnici rekli, da moram počakati 6 mesecev. Eni pravijo tako, drugi pa da je dosti 2 M, da počakaš. Jaz sem šla na specialistični pregled k dr. Pušenjaku pred novo zanositvijo pa mi je rekel, da lahko po 2 M, samo pri meni se je zakompliciralo, ker je videl nekaj še v maternici, zato nisem smela še zanositi. Jutri grem k njemu zopet na pregled in mi bo povedal ali lahko začneva. Če imaš SS zgodaj pa je po njegovem dosti že 1M. Za nas, ki smo več tednov pa 2M, tiste ki pa so SS imele pa še kasneje pa seveda več. Ko boš šla na pregled k svojemu G. se pogovori in ti bo on svetoval kdaj, meni je moja G. svetovala še specialistični pregled pred novo zanositvijo, da vidijo če je vse ok. z mano, saj tudi moji G. ni bilo jasno zakaj sem splavila, edino kar lahko sumijo je da imam slab materični vrat in da bi potrebovala cerklažo.

LP


(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj po SS
15.5.2007 18:35:15   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz sem imela Upn v 20t, oa so mi rekli naj počakam 3 mesece.
Ko pa sem imela ss v 8t, pa je rekel G, da lahko poskusim po prvi M. Tako sem naredial in po dveh M sem zanosila. Sedaj sem brez problemov v 16t.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kdaj po SS
15.5.2007 20:54:12   
natasarobi
Jaz sem inela upn v 21 tednu in mi je genetik rekel, da naj počakava vsaj 3 redne cikluse, g. pa da lahko delamo po 2m naprej. no, zaradi varnosti smo počakali cca 5 m, toda žal sem imela ponovno upn v 18t. Čakamo izvide genetike, jutri imam prvi pregled po upn in bom videla kaj mi bodo povedali. Zaenkrat so mi svetovali (v porodnišnici), da bi bolje, da sedaj počakava dlje časa. En reče tako drugi tako, VAŽNO JE TUDI KAJ PRAVI PSIHA!!!

JURKA6 - Kako je pa s tem specialističnem pregledu? Ali čakaš dolgo,ali kaj plačaš in ali greš potem še na kakšen pregled? Moja g.je malo bolj tako pa tako.Glede na to kar sem dalačez mislim, da kakšen specialističen pregled ne bi škodil!!! 

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kdaj po SS
16.5.2007 12:39:17   
Shani
Natasarobi jaz sem imela SS v 14 T in do takrat je bilo vse ok samo imela sem malce povišan krvni tlak pa še to ne vedno. Splavila sem od enkrat, samo voda mi je odtekla in vse skupaj je samo še padlo iz mene. Zakaj je do tega prišlo mi seveda noben ne more odgovorit. Ker je bil otrok nadpoprečno razvit in vse bp je moja G. predlagala naj grem še k specialistu na pregled pred novo zanositvijo, ker domnevajo, da je bilo sigurno nekaj pri meni narobe. No in tako sem se prijavila k dr. Pušenjaku, ki mi je opravil UZ in po SS sem imela nekaj v maternici, kar bi tudi lahko vplivalo na SS ali pa slab MV. Kar se mi je kasneje tudi verjetno samo spucalo, saj so mi kr naprej iz mene padali veliki kosi ven pomešano s krvjo pa ni bila M. Da sem bila lahko pri njemu mi je moja G. napisala napotnico, da potrebuje še drugo mnenje. Danes sem imela pregled pri dr.Pušenjaku in mi je dal zeleno luč, da lahko zopet poskusiva. Ker me je seveda strah sem ga prosila če bi lahko hodila k njemu ko bom zanosila in mi je pritrdil, da lahko. Bom saj bolj mirna.

Poskusi zamenjati G., pojdi na Leonišče v LJ  in prosi kateri zdravnik sprejema nove paciente, saj so tam vsi specialisti.  Po mojem mnenju sigurno bolj obvladajo in imajo več iskušenj s problemi. Moja G. pozna samo rutinsko, čim je kaj narobe sem opazila, da postane čist živčna in sem jih kar hvaležna,da mi je dala napotnico.

LP


(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kdaj po SS
16.5.2007 15:12:17   
pipi1
IZVIRNO SPOROČILO: jurka6

Danes sem imela pregled pri dr.Pušenjaku in mi je dal zeleno luč, da lahko zopet poskusiva.


Bravo jurka!!!

Ker me je seveda strah sem ga prosila če bi lahko hodila k njemu ko bom zanosila in mi je pritrdil, da lahko. Bom saj bolj mirna.


Mislim,da boš v dobrih rokah!

lp
pipika user posted image


(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kdaj po SS
16.5.2007 16:27:43   
Shani
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pipikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pipi1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kdaj po SS
27.5.2007 10:00:56   
urskas
meni je G svetovala, naj počakava vsaj dve menstruaciji potem pa lahko. Seveda pa je tudi odvisno od tega koliko si bila noseča in kakšne težave si imela.

Pri nas je uspelo po tretju M. Eno leto in dva dni kasneje sem v rokah že držala majhno štručko...

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?