Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, zato sem si obljubila, da bom jaz imela vsaj dva otroka, pa tudi partner me že nagovarja za novi naraščaj. Me pa malce skrbi, kako bom uspela potem vse porihtati, ko pa že zdaj včasih komaj uspem, pa imava samo eno punčko. Saj mi partner pomaga pri vzgoji in je dobesedno zaljubljen v najino pikico, ampak večino časa kar nekaj divjam... zjutraj v vrtec pa hitro v službo, potem spet lovim minute, da ujemem 16. uro predno zaprejo vrtec, pa hitro v v trgovino, pa nekaj skuhati za kosilo, tamala bi rada da se mami z njo igra in zvečer, ko tamalo uspavam sem čisto zmozgana. Saj jo babi in dedi počuvata enkrat na teden, ampak tisti dan jaz izkoristim, da hišo vsaj malo pospravim, pomijem, zlikam perilo itd. Pa saj veste kako to gre
tako da ne bom več dolgovezla. 
, sva vedela in se že pogovarjala, da bova imela več otrok - kot vidva. No, potem se je res tudi takoj napovedala še ena: zdaj sem 4 mesece
, moja mala pa ima ravno 1 leto.
Full je vesel, full jo ima rad, mi2 sva pa tudi vesela, da sva s eodločila za še enega otročka.
me k drugemu otročku nagovarja že zdaj, saj si ful želi 2. Jaz pa trenutno ob skoraj enoletni pupiki ne bi zmogla... Že zdaj komaj vse porihtam, da ne omenjam, kako sem zmozgana zvečer...Pa da bi vsaj ponoči lahko spala...Naša frajla še namreč ni prespala noči in se pogosto zbuja. Tako da bom jaz o drugem razmišljala šele, ko bom najmanj eno leto hodila okoli naspana!