Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, v svojo sobico, pa sva si premislila. Star je štiri mesece in se še enkrat ponoči dojimo. Sva sklenila da ga bova dala v svojo sobico, ko ne bo več rabil nočnega obroka, čeprav vem, da se motim, saj se ritem spanja spreminja in ko mu bodo začeli izraščati zobki (čeprav se že zdaj zelo slini in nosi vse v usta) bo po mojem bujenje ponoči pogosteje. Kdaj ste ve dale svoje sončke
. Drugače pa imam njena vrata čisto priprta, najina pa odprta. Ponoči jo dojim v njeni sobi. Včasih je to trajalo 1 ali 1,5 ure, sedaj pa 5, 10 minut.
Prej se je tudi zbujal bolj pogosto. Še vedno se zbudi vsaj enkrat ponoči in nato okoli 8-ih zjutraj, a ga le zaradi svoje komoditete ne bova obdržala v svoji sobi. Ima pa sobo zelo blizu najine tako da je skoraj isto ali ga neseš v njegovo posteljico v najini sobi ali v njegovo sobo. Slišiva pa ga ob priprtih vratih prav tako dobro. Se mi zdi da jaz bolje spim in on tudi.