|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo se je bonbonov spomnil?
10.7.2005 14:52:29   
buča
Bi ga kar zadavla.Pa čokolada,pa bonboni,pa sve ion svašta bi tamala pojedla,samo zelenjave ne,pa krompirčka...sadje še nekako....ne vem od česa živi...aja,vem od mleka,ki ga pri dveh letih včasih zahteva 3 na dan....če ne mekca,pa mami bona pooosim....:grrr:kdaj pa kšna solatka pa tkole...ma ni šans,pravi Pika...življenje je lepo z bonboni in mlekom....aja,pa žveči tudi že od 18 meseca....pa nisem jo jest navadla,da me ne boste zbombardirale....včasih ga še dol poje,večinoma pa ne več...zadnjič mi je po petih minutkah,ko ga je dobila,rekla,še čilna,pa sem jo vprašala,če je tistega od prej sama pojedla,pa je rekla,neee,sam dol padu je....kr neki,zdej moram tud jest met pri roki orbit,čene je ogenj v strehi....
Kaj pa vaši malčki?Tud sladkarije ja,ostalo pa ne?:grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdo se je bonbonov spomnil?
10.7.2005 14:57:09   
Primoza
Jedo praktično vse, tudi bonbone.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdo se je bonbonov spomnil?
10.7.2005 15:03:09   
NinKa
od 9 meseca naprej je vse, raje zelenjavo kot sadje..ampak od sadja pa sveže jagode, maline, črni ribez.....

Sladkarij pa ne mara preveč, kak Leibnitz al pa Milchschnite..drugače pa ima rad bobi palčke in kake tortilje....

Bonbonov pa mi na kraj pameti ne pade da bi mu jih dala, čeprav pa tut opažam, da mleka malo manj pije, ampak kompenzira količino z jogurti.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdo se je bonbonov spomnil?
10.7.2005 17:07:43   
dory
e tud pri nas...sam sladkarije so ga...pa sadje,ki je seveda tud sladko...to je to...kriza:zmeden2:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdo se je bonbonov spomnil?
10.7.2005 17:23:00   
Marogica
Mi smo našega navadili tako, da dobi na dan vedno "eno" sladkarijo. Torej eno kinderjajčko, eno malo čokoladico.... Seveda včaasih sledi še kakšen sladoled ali kaj podobnega. Vendar se je tako navadil, da nas niti več ne gnjavi za več, če pa se to zgodi, mu seveda damo VEDNO po obroku, drugače pa čisto nič. Tako naš fantek (4 leta) je v bistvu vse in ni izbirčen.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdo se je bonbonov spomnil?
10.7.2005 18:22:45   
ZARA
Zara poje vse kar ji dam,no skoraj vse...sladkega pa ne mara...razen čaj al pa kompot pije malo sladkan,drugač pa vse,kar je sladko,spluva ven...
Zakaj?? Nimam pojma,ampak hvala bogu!!!
Še cel življenje se bo lahko basala s sladkarijo...

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdo se je bonbonov spomnil?
10.7.2005 21:27:03   
miška piška
Naš dobi eno kinder čokoladico na dan, to je pa tudi vse. Bonbonov in čigumijev mu ne damo in niti ne dovolim drugim, da mu dajo...Sicer je pa mali udarjen na meso, bi ga jedel cel dan...:zmeden2: Zelenjavo večinoma je, sadje pa mu moram zakamuflirat..upam, da se bo obrnilo na bolje:zmeden2:
mp

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdo se je bonbonov spomnil?
10.7.2005 21:48:08   
Anonimen
Tibor se na vsake nekaj dni spomni, da bi bonbone in takrat mu jih seveda dam. Ampak nikoli cele vrečke, vedno kakšnih pet dam v skodelico, njegovo, ki jo potem ves ponosen nese v dnevno sobo in tam poje. Včasih kakšnega pusti, včasih mu moram pa še kakšna dva dati. Ni prav ne vem kakšne krize. Čokolade pa niti ne mara. Žvečilne pridno poje. Tudi celo škatlico.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdo se je bonbonov spomnil?
11.7.2005 10:23:18   
Anonimen
Naš je vse...z bonboni vred. Je pa tako, da si odpre vrečko, poje morda tri, štiri bonbone in pusti v predalu tudi po dva meseca. Če jih prej mati ne napadejo :ups: Čokolada - tako tako, mu ni glih, rad pa ima sladoled...tudi po tri tamale lučke naenkrat poje. Pa mu ga ne branim, zakaj le?

Je pa fora, k pridejo k nam otroci od ene frendice, ki svojim otrok ne daje sladkarij, ker jih kao ne marajo. Kar vidijo, vse pojedo, kot termiti so....ja, ne marajo sladkarij, jst sem pa avto :zmeden2:

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdo se je bonbonov spomnil?
11.7.2005 11:57:11   
mehurčica
Bonbonov sploh še ni jedel. Čokolado dobi vsake tolko-tudi po dva tedna nič, ker včasih pač nimamo. Itak ima raje najbolj navadne kekse ali sezamove palčke/ribice. Je pa včeraj pojedel enih 10 milka čokoladno jagodnih srčkov. Zgleda, da so mu bili bolj všeč, kot navadna čokolada. Jaz pa glih obratno.:love:

Ima pa zelenjavo in meso raje kot bilo kako sladkarijo. In končno je začel jest sadje. Trenutno je najboljše: lubenica, dinja, ribez, maline, borovnice.

Če se mu zalušta kaka sladkarija, mu je ne branim, ker jih itak zelo malo poje.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kdo se je bonbonov spomnil?
11.7.2005 12:39:35   
puncica
Jst ji vse sladkarije skrijem, tako da mora jest kej druga ker drugega ni, bi pa itak jedla smokije, pa čokolado in lučko, ne sladolet ampak lučko na palčki. Najbolj zanimiv pa je ko vidi banano pa če je prej že ful jedla bi ona banano jedla, tako da banane zdej tud skrivamo:)-
Jst pa sovražim smokije pa čips pa bobi palčke, ker to se mi pa kr pokonc dlake postavjo ko vidim da ji kdo to daje. Pa sploh ne vem zakaj imam tak odpor do tega.:zmeden2:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?