|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje kupiti? Prosim za nasvet
2.4.2013 10:30:00   
Krisa
Živjo punce, mene pa zanima kje kupujete vozičke, avtosedeže in ostalo opremo za otroka? Pri nas bomo čez nekaj mesecev zibali, zato počasi razmišljam o nakupih user posted image Spletne trgovine mi drugače nekako ne dišijo preveč, ker že itak skoraj nič ne kupujem preko neta, razen če ni druge opcije. Je pa znanka, ki je rodila pred kratkim, večino opreme nabavila v Babycentru – a imajo kul stvari od opreme pri njih, pa cenovno gledano, jih priporočate? Malce se lovim še ker je to čist novo zame, zato sem rekla da vas vprašam tule, če lahko svetujete :) Hvala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje kupiti? Prosim za nasvet
2.4.2013 13:24:16   
Zoja Lara
Pozdravljenauser posted image

Otroško opremo se splača kupit v Leclercu, npr. stolčke za hranjenje, banico, avtosedež. Vendar jih nimajo skoz, je treba spremljat njihove reklame in občasno imajo zelo poceni stvari (znanih blagovnih znamk). Kako je glede vozičkov pa ne vem.

Baby center ima kar visoke cene, edino se splača pri njih kupit v akcijah- takrat je cena normalna, srednja. Mene pač jezi, ker imajo v BC veliko kitajske robe, a cene so prevsoke. Je pa res, da pri nas pravzaprav spoh nimamo neke izbire. Imaš BC, Pikapolonico in spletne trgovine. In to je to.

Leta 2010 sem jaz veliko stvari tudi nabavila pri Recinkotu, npr. kinderpete, zdaj pa ne vem kaj se znjimi dogaja. Preveri na http://www.recinko.si/index.php

_____________________________

Zdaj sem mamica, jupiii.

(odgovor članu Krisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kje kupiti? Prosim za nasvet
2.4.2013 13:26:04   
Tippi
otroško opremo je najabolj pametno in tudi najceneje kupiti rabljeno. na bolhi imaš poplavo otroške opreme, ki je v brezhibnem stanju, skoraj kot novo. na izbiro imaš svega i svačega.


(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kje kupiti? Prosim za nasvet
2.4.2013 14:06:55   
Najaa
Midva sva vse večje stvari (posteljica, voziček, stolček ipd) kupila ko sem bila noseča s taprvo v Baby centru, sva pa čakala na akcije in nakupi so se seštevali na kartici tako da si potem dobil dobropis in nekaj vrnjenega denarja. Če bi še enkrat kupovala, bi pa sigurno vzela rabljeno ali v leclerku.

(odgovor članu Krisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kje kupiti? Prosim za nasvet
27.5.2013 15:18:27   
Aika77
Mi smo tud večino stvari v BC kupili, voziček, avtosedež, tud oblačila in ostale stvari, malo smo preračunali in smo prišli precej poceni skozi. Jih je treba spremljat ker imajo skoz neke akcije na FB, pa če si član kluba imaš ceneje stvari, pa tako. Jaz se ne bi drugače odločila oziroma vem da se ne bom, ko bomo spet imeli naraščaj, sem zadovoljna z izbiro. Pa kul mi je ker vse dobim na enem mestu, ne da se mi hodit od trgovine do trgovine, pa v eni kupit to, v drugi drugo, pa se voziti sem in tja. Nekatere stvari smo pa dobili tudi od sorodnikov in prijateljev, je prav smešno ker krožijo v naši družini oziroma krogu prijateljev od otroka do otroka (nekatere igrače pa takšne stvari ). V glavnem, sej boš videla, kako in kaj.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?