|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje kupiti otroski vozicek?
18.1.2015 11:02:49   
Kaju
Pozdravljene punce:) sem nova na tem forumu zato mi prosim ne zamirite ker sem odprla novo temo. Zaenkrat se teh vprasanj nisem nikjer nasla zato sem se odlocila da poskusim se tu:)
Torej, zanima me kaksne imate izkusnje z nakupom otroskega vozicka? Osredotocila bi se predvsem na prodajalne v Sloveniji. Cisto moj primer: zanimam se za nakup vozicka Mima Xari. Najprej sem na bolhi videla oglase ki jih je objavila trgovina lux4kids. Torej sem sklepala,da se ta vozicek,da pri nas dobiti samo pri njih. Z mozem sva se odpravila v Mb na ogled vozicka, prodajalka je bila se kar prijazna ampak se ji je videlo da pozna samo tiste osnove vozicka. Sva jo prosila ce lahko vidiva kosaro pa je rekla da je nima...(tiste ki poznate ta vozicek veste da je kosara pospravljena v sportnem delu...) nato sva zelela vozicek se sestaviti/razstaviti itd...no, na koncu je bilo to tudi vse kar je prodajalka znala...se dobro da sem si sama pred tem doma ogledala video kako se z vozickom "dela" in sem na koncu jaz njej pokazala se kako se sportni del da v lezeci polozaj, kako se snamejo in nazaj pritrdijo kolesa,...... Uglavnem, rekla nama je da so oni glavni dobavitelj za Slovenijo za vozicke Mima (da imajo kontakt direkt z njimi) in da lahko narociva kakrsnokoli barvo vozicka(pac tiste, ki sl bile na tisti vzorcni karti,ki ji je imela tam) in podlogo za kosaro/sportni del...in bova to dobila. Super! Midva si izbereva barvo: SREBRNA (ne siva) in bela podloga. Zmenili smo se da zadevo se prespiva, pokliceva nazaj in narociva.
Cez par dni nekje preberem da imajo te vozicke tudi v Lesnini. Torej greva se tja, ce ne druga zaradi cene. Ko sva prijaznemu prodajalcu povedala da bi zelela srebn vozicek naju je debelo gledal in rekel da ta ne obstaja oz da ga se ni videl. Da pa obstaja siv. Midva ne zeliva kupiti pretemnega vozicka zato sva v dilemi saj ne vem kaksna je ta siva(temna ali svetla).uglavnem,cez cas nama prodajalec zacne razlagati da so oni(Lesnina) glavni dobavitelj za vozicke Mima in da lahko naroci karkoli...
Koncna razlika v ceni med lux4kids in lesnino je 10€ (v lesnini je vozicek 10€ cenejsi). Nama je pa v lesnini prodajalec rekel tudi da, zaradi tega ker so glavni dobavitelj prav oni morajo vozicke prodajati najceneje v Sloveniji. Torej, ce bi dobila ta vozicek v lux4kids za 50€ ceneje kot v lesnini(to bi pac morala dokazati z predracunom) bi nama ga lesnina morala na koncu prodati se za 10€ ceneje kot pri lux4kids. In to naj bi jim morali omogocati prav iz podjetja pri Mimi.

Mene zanima predvsem,kje kupiti ta vozicek???? Ni poceni zato pa ne bi rada na koncu kupila kaksnega ponaredka ipd. Kaksne imate izkusnje z nakupom pri lux4kids in kaksne pri lesnini???

Hvala za vse odgovore,informacije...

Lp, kaju
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
18.1.2015 15:39:33   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Kaju

Mene zanima predvsem,kje kupiti ta vozicek???? Ni poceni zato pa ne bi rada na koncu kupila kaksnega ponaredka ipd. Kaksne imate izkusnje z nakupom pri lux4kids in kaksne pri lesnini???

Hvala za vse odgovore,informacije...

Lp, kaju


V trgovini user posted image .

Ne vem kje, za 10€ ne bi delala cele drame. Samo otroški voziček je. Nisem še slišala za ponaredke. Prišparaj energijo raje za dojenčka.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Kaju)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
18.1.2015 16:31:58   
mamica deklicam
in malo pomisli, kam ste ti bolj splača voziti? V MB ali ti je LJ bližje. Ker tistih 10€ ni nič. Če pa si iz LJ in bi ga greš iskati v MB, se nobena računica ne izzide user posted image user posted image

in strinjam se s Stanislavo, energijo raje prihranita za kaj bolj pomembnegauser posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
20.1.2015 16:08:54   
bskrle
Kupovanje prvega vozička zna biti prava dramauser posted image
Predvsem premisli, ali je voziček vreden toliko denarja. Jaz bi raje kupila dva malo starejša, slabša in šla za razliko v denarju na kakšno razvajanje po porodu. Sem pa v svoji karieri kupila točno 3 vozičke, pri petih otrocih.user posted image

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
20.1.2015 17:49:12   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Kupovanje prvega vozička zna biti prava dramauser posted image
Predvsem premisli, ali je voziček vreden toliko denarja.


Pri prvem otroku res user posted image .

Večina vozičkov sploh ne zadovoljuje posebnih potreb vozičkaric, razen da so trendy in oh in sploh.

Vreden voziček je terenski, AMPAK, če vsak dan hodiš po hosti. Za dvakrat na leto se tudi z navadno marelo prerineš - lahko ti je pa dvakrat na leto na izi vredno nekaj sto €, meni ni, ampak smo različni. Iz raznih zgodb, kako bodo mame rolale, tekle in ne vem kaj še vse, in zato rabijo disk zavore in spet ne vem kaj še vse, po porodu običajno ostanejo - samo zgodbe user posted image .

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
20.1.2015 18:22:52   
LuLu
ma daj... ne bodite partibrejkerce user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
20.1.2015 19:25:04   
Stanislava_
Saj nisem.

Veš koliko party zgodb se skriva za vsakim parom diskov user posted image .

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
20.1.2015 20:25:12   
zvezdica_1
če te je strah ponaredka, lahko kontaktiraš direktno proizvajalca vozičkov v tujino in ga povprašaš, kdo je uvoznik vozičkov v Slovenijo...

drugače pa - za 10€ razlike raje preveri ocene in poslovanje podjetja-le-ta hitro zaprejo svoja vrata, s tem pa ti preneha tudi garancija prodajalca-potem pa se je treba ukvarjati z uveljavljanjem garancije direktno pri proizvajalcu

pa lepo vozičkanje-nosečnost (pre)hitro mine, in uživaj v nakupovanju.in četudi kompliciraš-si stranka in imaš pravico vedeti kaj plačaš in kaj ti obljubljajo. pa dodaj še hormone user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
20.1.2015 20:41:37   
RIJA*
Isusove rane!

Ja, 10 evrov je razlike? Jaz bi jih tržni prijavila madonca no!

(odgovor članu Kaju)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
21.1.2015 8:53:38   
jesse16
Živijo
jaz bi tudi imela vprašanje.  Zanima me če ima katera izkušnje z terenskimi vozički. In sicer pri nas je sam makadam, se pravi da rabim  voziček ki bo šel po makademau kot ostali po asfaltu user posted image user posted image  A je katera že našala tak  voziček?
Hvala
LP



(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
27.2.2016 22:24:35   
Bimbo.si
Otroški voziček Mima lahko dobiš tudi v otroški spletni trgovini Bimbo.si, kjer jih dobijo s strani distributerja in zagotovo niso ponaredek. Imam pa vprašanje, če si ta voziček že videla v živo?

LP Roman

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
16.1.2019 14:11:40   
pikapokica78
A mogoče kdo pozna znamko za otroški vozički Bugaboo- recimo, tu jih imajo- https://www.hajdi.si/potepanje/otroski-vozicki.html Sicer so malenkost dražji, vendar so mi zelo zanimivi, ker jih lahko poljubno sestavljaš in prilagajaš po svojem okusu. Ima kdo kakšne izkušnje z njimi?

< Sporočilo je popravil pikapokica78 -- 16.1.2019 14:14:34 >

(odgovor članu Bimbo.si)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
18.3.2019 10:29:43   
Kloti
Hej,

Bugaboo so vrhunski vozički - potrjeno in preverjno po pogovorih z res veliko uporabniki!

Midva sva bila totalno out, kar se tiče vozičkov, sploh zato, ker nimava neke družbe s ful otroki, tako da sva zbrala bolj malo informacij na začetku. Oz. vsak nam je svetoval neki drugega, predvsem pa so vsi uporabniki bili bolj mestni tipi. Nama dvema je pa najpomembnejše to, da je voziček LAHEK in da je pravi TRAKTOR, ker imava psa in hodiva po korenikah, makadamih, v hrib, v dolino, skratka povsod ...

Najprej sploh nisva našla dobre ponudbe - v BC so nama svetovali Babydesign, ki naj bi šel res povsod, ampak je težek za znoret. Sicer cena dokaj ugodna, na Bolhi pa sploh. Ampak mi se vozimo nonstop, za vikende, potovanja ... Zato nam je pomembno, da je voziček lahek za v avto. In evo, sva pristala na Joolz Geo ali Bugaboo Buffalo oz. Fox, potem pa je Bugaboo gladko zmagal.

Odločala sva se med novim modelom Fox, ki ima res zasoljeno ceno, rabljenih pa ne dobiš. Ampak je lahek, gre povsod, lušten za videt. Potem pa je moj šel gledat podrobneje vse specifikacije in youtube filmčke in ugotovil, da je prejšnji model Bugaboo Buffalo še boljša izbira, ker je bolj rigiden, sicer malce težji, ampak ne bistveno (Joolz Geo je reeees težek!!!), ima malo boljša kolesa in je baje bolj vzdržljiv. Sva ga našla prek FB marketplace in kupila rabljenega, s tem da sem potem še naročila dodatne barve (za Buffalo jih sicer težko dobiš, ampak nekaj se da na tujih spletnih straneh).

Skratka, zdaj naš Bugaboo čaka na otročka. Ne bi mogla bit bolj zadovoljna zaenkrat, bomo pa videli, kako se bo obnesel v praksi. Glede na vse možne komentarje, ki sva jih prečesala, bi moralo biti vse tipi topi!

Aja, še ena stvar: če gledaš Bugaboo Cameleon3, naj te opozorim, da ima res nizko košaro v primerjavi s Foxom ali Buffalom. Se moraš kar sklanjat. Pa še to - če greš v BC, testiraj vse razstavljene modele, info pa išči po netu, ker prodajalci so žal bolj malo informirani in znajo tudi kaj neumnega rečt (pač preveč izdelkov in premalo časa, da bi se posvetili vsakemu posebej).

(odgovor članu pikapokica78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
5.1.2020 12:50:34   
MacB
Ko smo se tipi zbral na pijači, jaz edini brez otroka, so mi glede vozičkov rekli samo eno - kupi rabljenega. Poglej po trgovinah, kateri ti je všeč, kaj si želiš na njemu, potem pa kupi rabljenega, je veliko lepo ohranjenih na bolhi. Moram reči, da jih je res, sva se z drago odločila za mutsya, so nama zelo všeč.

< Sporočilo je popravil MacB -- 5.1.2020 12:51:56 >

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
29.6.2021 21:17:26   
Lelly28 RR
vozičke lahko dobiš skoraj nove za pol cene na bolhi ali na Facebooku. Midva sva sicer noevga kupila na Vozicki.net in sva zelo zadovoljna, kljub temu da ni neka znana firma je svojim funkcijam več kot odlično služil, pa tudi denarnica ni tako močno trpela user posted image

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kje kupiti otroski vozicek?
29.6.2021 21:35:57   
Tasykaa RR
Se strinjam vozicki.net so top za res ugodno ceno 👍👍👍 sama sem kupla rabljenega camarelota in ga nebi menjala za nič 🤣🤣 top voziček 😉 za moje pojme se ne splača novih kupovat 🤷‍♀️ vsaka pa se po svoje odloči 🤗


(odgovor članu Lelly28 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?