Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Zelo sem vesela. Imam že znan datum punkcije. To je 23.11. in sedaj že veselo papcam tabletke, 11.11. začnem z inekcijami. In potem bo kmalu, ampak zares kmalu najin prvi poiskus. držite velike
da nama uspe.In da bo vse

. Jaz imam jutri 1. ultrazvok, da dr. Vogler vidi kakšno je stanje. Potem pa so mi rekli, da če ne dobim
, moram 3. dan perila it na hormonske preiskave. Reku nama je tudi, da bo vse skupaj v dveh mesecih gotovo, torej da bom že polna
. Ampak kolkr jaz mal po forumu spremljam, vse kaže na to, da ni vse skupaj tako hitro
, bo mogoče držalo? In tudi o kakšnem konziliju nič ni govoril. Mogoče ti veš ali se lahko že veselim in bo vse skupaj res tako hitro potekalo?
).
. Samo še malo, pa se rešim
Najprej odstranitev pregrade, potem HSG, pa 3 neuspele inseminacije,......spermiogram. Vse skupaj se vleče kot ponedeljek.
Mene so dali na čakalno listo meseca aprila, no 23.11. pa imam punkcijo. V MB kar traja nekaj časa. Ne vem zakaj, jaz sem še ralativno malda (24) morda zaradi tega. Pojma nimam.
in izvid GSG. Sem bila zelo presenečena, ampak to še daleč ni blizu datuma punkcije.
Naslednji teden grem k gin. po papirje za naprej in sicer 28.11. imam prvi pogovor za IVF pri dr. Vlaisavljević v MB. Sem sicer iz cisto drugega konca Slovenije, vendar sva se za MB odlocila, ker pri njih nisi le stevilka. Sedaj me pa zanima koliko casa traja od prvega pogovora (ce ni potrebnih nobenih dodatnih preiskav) do datuma?? Na prvi pogovor greva samoplacnisko, ker tako prides prej na vrsto in stvar hitreje stece ... A je se katera pri dr. Vlaisavljević?
čaaoo.RONNI,veš da imava iste datume?
Jaz tudi hodim v LJ.,(dr.ZORN).Poklicala sem 29.9-začnem 21.10
ivf-icsi-dolgi postopek.Tudi jaz sem bila na predavanjih 4.10.Kakšen imaš ti postopek?dolgi ali kratki?kaj je pri vama razlog?Pri nama :z mano(menda)vse o.k.-partner slab spermiogram.Piješ tifol?Jaz ja.
,...........ampak dejansko pa tole drži, ne?
ali ne. Bomo videli, ča nam bodo možje ( Miklavž, Božiček, Dedek Mraz ) kaj prinesli.