Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

natočil vodo v banjico in jo prinesel v sobo, kjer je previjalna, ter jo dal na stojalo in sva ga tam kopala. Zdaj ga pa že kar nekaj časa kopava v taveliki banji al pa tamalo banjo dava v tavelko (ker tako škrofi
), potem pa ga že tam malo obrišem in zavijem v brisačo, pa se gremo oblečt.
.
oblačila na predalnikih pa ima vso potrebno kozmetiko. Kupila sva le previjalno podlogo, ki jo imamo na pralnem stroju.
, lahko recem da ne bi imela vec previjaljne... tako sem se usedla okoli njej, ker z nogami gor, da hrbet ne trpi... cez dan imava posodico z vodo in to-to krpice... po kopanju pa zavijem ker v brisaco in prinesem v sobo kar tam se narihtava pa celo vcasih mi ker zaspi! Res je najna postelja ja prisla prov za tamalo in njo ima ful rada, pa varna je!!! radi oni med privijanjem mal na trebuscko, mal na bok, pa igracke! ko bila manjsa sem dala ker stojalo z igracami nad njo, da njej ne bo dolg cas! ker vec krat sma se "ljuftala" ritko, moras pustit boge revcke da uzivajo nage, brez pampersa!!! vec krat cez dan!!! na postelji najboljs!!! Tako da moj nasvet od srca NE RABIS previjaljne mize! za zacetek dost pomivaljnega...