|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko šolanih psov?
22.11.2005 7:42:13   
CUKRČEK
Ola,
mene pa zanima, koliko vas je tukaj takoh, ki ste vozili svoje pse v pasjo šolo in zakaj?

Naš Amon ( bernski planšar) je hodil v malo šolo v Sinjo gorico pri Vrhniki ( pasja šola Ognjena). In sicer gre v mali šoli  za osnove poslušnosti. Mi ni žal, da smo ga vozili tja. Ker ti psi so blazno blazno trmasti in obenem zelo veliki in težki, zato ga je težko obvladati. In v tej šoli se naučiš "rokovanja" s takom psom.

Je pa prav zanimivo, da on posluša in uboga samo mene in mojega moža. Mojega očeta še nekako uboga, vsaj dela se da ga, medtem ko moja mami nima nobene besede. Lahko se na pol pretrga, toda pes je ne šmirgla niti malo. Točno ve, kaj lahko pričakuje od posameznika. Če ga bi pri naju "sral" bi bil kaznovan........če pa ka kaj userje pri mami pa točno ve, da ne bo nič ukrepala. In ko sem bila jaz noseča ( dobili smo ga en mesec preden sem rodila) je točno vedel, da ne morem s trebuhom za njim laufat, zato je prosto veselo maširal naokoli.user posted image
Ma so res prefrigani ti naši "cucki". Si sploh ne predstavljam, da ga ne bi imeli. In tudi z hčerjo se super razumeta. Bognedaj, da jo je kak tuji človek hotel pogledat v voziček, ko je bila še majhna.......je takoj stopil med voziček in človeka in ga je prav strupeno gledal.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 9:20:35   
mia-2
Hoj mi smo tud našega dali v šolo.Imamo pa zlatega prinašalca.V bistvu je moj ati hodu z njim in njega tudi najbolj uboga.Mene ma se mi zdi bolj kot pasjega kolega kot človeka.Sej me tud uboga ampak točno ve kdaj.Našega tamalega(6 mesecev) se pa boji kot hudič.Naš Lan samo stegne roke in pes že leti stran.Ne vem kaj se mu je zameru-verjetno mu gre na živce ker ga vleče za dlako in gobec pa jo raje prej spizdi.Drugače je pa naš kuža trmast ko hudič-že v šoli je mel probleme z njim.Stalno ko mu ni kaj prav kaže zobe ampak ugriznit pa ne upa.Tko kot da bi zobe sončil.LP

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 9:54:19   
baguSka
Tud mi smo šli z našim, ampak skor brez učinka, ker je trmast kot tristo mamic. Sej sede, pa prostor da, to je pe že skor vse. Če si neki v glavo zapič tko mora bit, čeprou dobr ve kaj od njega hočmo.user posted image V bistvu smo ga pa v šolo vpisal le zarad socializacije in še ta je bla le mala. Hodila pa sm jst z njim, tako da tud večinoma uboga le mene. Pa mogoče ne samo zarad šole, ampak že zato, ker sm edina z njim 24 ur na dan.

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 10:35:05   
iana
Jaz sem vedno ZA šolanje.
Se mi zdi da je vzgojen / ubogljiv pes vsem v veselje, z nevzgojenim je pa sam cirkus in težko greš kam z njim.
Zdaj imam prinašalko ki je šolana. To mi pride prav ker je starejši sin star 3 leta, mali 1 leto in ko grem na sprehod z enim sinom na kolesu, z malim pa v vozičku je fino ker vem, da bo psica hodila zraven mene, se ustavila če ji rečem, me počakala kjerkoli in kolikor dolgo bo potrebno, ...



_____________________________

Ne sam jamrat, naredi kaj!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 10:43:50   
biba77
Midva z najino user posted image nisva bila v soli. Tisto leto, ko sva jo kupila, sva bila oba absolventa; doma.

Naucila sva jo vsega zivega:
sedi,
prostor,
taco-dvigne taco na nogo,
drugo taco-dvigne obe sama pa sedi,
zdravo-da desno taco v tvojo desno roko (med stanjem, sedenjem ali lezanjem)
glas-zalaja,
mrtva-se vleze na bok in lezi,
spat-gre na svoje mesto in "spi",
ne vzame hrahe/priboljska brez da ji reces "izvoli",
poleg,
cakas,
prinesi-zogico, kost,...,
isci-najveckrat misko na sprehodu ali pa tudi kak priboljsek kdaj skrijemo,
spusti-karkoli ima v gobcu spusti,
odpri-deloma sama odpre gobec oz. pusti, da ji lepo pogledamo zobe.

In vse se gre, samo na pridi/sem pa imamo s kvadratom razdalje tezave... user posted image Je prevec radovedna in igriva.


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 10:43:58   
Anonimen
Mi je nismo dali v šolo, ker niti nisem imela časa za majhnega otroka in za psa. Najprej je bil pes in sem mislila z njim iti v šolo, potem pa, glej ga zlomka, je iznenada prišel še otrok.
Ampak Miša je eno tako občutljivo bitje, da kar oboga tudi brez šole. Do enega leta je bila kriza, zdaj pa je postala zelo pametna dama. Probleme sem imela edino takrat, ko je bil Tibor še v vozičku. Ker je grizla ljudi, ki so prehitro in preblizu mimo vozička.
Tako da, BaguSka in druge z mladimi kužki, ne obupat. Tam pri enem letu se kuža šele toliko umiri, da ima čas kaj poslušat in začne sodelovati.

(odgovor članu iana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 10:47:35   
Anonimen
Edino nekaj mi povejte, tisk, ki veste. Se mi zdi, da sem nekje brala, da je normalno, če pes naprimer vidi mačko, da mu vsa vzgoja tega sveta odpove. Da je to tako tudi pri najbolj šolanih psih. Pa ne mislim, da so vsi nori na mačke, pač ne nekaj, do česar imajo kakšen lovski ali nevem kakšen nagon. Ker pri nas je tako. Vse lepo in prav, dokler gospodična ne vidi kje kakšne mačke, potlej se ji pa scufa. Teče kot raketa, noge se ji kar pri straneh vrtijo.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 11:58:30   
CUKRČEK
Kaj pa jaz vem. Naš bi tud za vsemi tekel. ZA srnami ali drugimi psi....samo če ga ukazujoče pokličem, se ustavi ko ukopan. In potem samo še gleda žival in si najbrž misli "da bi te ja hudič uzel, ker mi ne pustiš za njim"user posted image

Je pa nagon res ena taka stvar, ki je ni lahko oz. jo je skoraj nemogoče izbrisat.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 11:59:58   
čebelica maja
Tudi jaz sem svojega peljala v pasjo šolo, toliko da se je naučil osnov.
Ravno včeraj je imel 10.rojstni dan (no 70.). Vse najboljše Šišo!!!user posted image user posted image user posted image
Me pa zanima sledeče: Kako vam znese imeti psa pa še otroke. Mi komaj shajamo. Jaz grem iz sl. najprej v vrtec po tamalega in predno pridem domov je ura pol petih. Mož pa k sreči pride prej, da ga pelje ven, drgače ne vem kako bi pes zdržal od 6-ih zjutraj pa do petih popoldan??? Pa čez vikende tudi nikamor ne moremo na celodnevne izlete, saj nimamo kam dat psa. A imate vi tudi kdaj podobne težave, dej napište mal???

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 12:33:46   
Anonimen
Mi imamo zmenjeno tako, da Mišo od 9. do 10. ure enkrat peljeta moja teta ali mami ven, na malo daljši sprehod. Jaz pridem iz službe domov okrog pol štirih, ampak sploh še ni panike. Po navadi gremo s Tiborjem zdaj ven okrog petih, šestih, pa smo zunaj kakšno uro in to je to. Na izlete konec tedna gre pa Miša, če se le da, z nami, sicer pa jo damo v varstvo tašči ali teti.

(odgovor članu čebelica maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 14:35:14   
iana
Je včasih kar težko imet otroke in še psa, ampak moja psica je take vrste, da jo moraš imeti rad.
In ker je ubogljiva gre lahko povsod z mano. Hodi tudi z mano v službo ( imamo pa resnici na ljubo svojo firmo torej pisarno ). Ne celodnevne izlete seveda tudi, rada čaka v avtu tudi po več ur ( pogoj je da ni prevroče ali premrzlo ). Čeprav lahko celodnevne izlete z našima razgrajačema bolj na prste preštejem...
Glede na to, da je mož večinoma odsoten ( dela v tujini ) se moramo kar prilagodit en drugemu. Je pa tudi res, da sem imela psico že 2 leti ko je prišel prvi otrok, torej sem imela čas za šolanje.

In, Splišni, ni izgovorov za pse v vedenju do mačk. Pes ali uboga ali pa ne uboga (  je pa za njega seveda ena mačka tako kot zame ena velika čokolada, temu se je težko upreti; moraš biti precej šolan )


_____________________________

Ne sam jamrat, naredi kaj!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 14:52:27   
Anonimen
Aja, iana, a pa ti to veš v smislu, da se ukvarjaš s psihologijo psov ali kako drugače dobro poznaš pasjo nrav, ali samo tako laično to praviš? Ker jaz sem to resnično nekje prebrala, pa se ne spomnim kje. A potem to ne drži, praviš?

(odgovor članu iana)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 15:37:00   
baguSka
Pravilno učeni in poslušni psi, naj res nebi takoj tekli za mačkami in drugimi psi, vendar je takih psov zeeelooo malo. Se pa zgodi. So izjeme. Ampak to je od psa do psa odvisno, kakšen karakter pač ima in tudi kakšen karakter ima njegov lastnik. Lahko ima lastnik še tako 'trdo roko', pa je kužkov karakter tak, da ne bo poslušal za nič na svetu, ko zagleda mačko. Se pa najde kakšen karakter psa, ki uboga že ob enem samem ukazu in tudi uboga. Tako da načeloma Splišni se kar strinjam s tabo oz. s prebranim.
Je pa tako Splišna, da ta pasma, ki jo imam jaz - frenči, je sploh znana po tem, da so trmasti kužki in da so 'prepametni' za ukaze, saj točno vejo kaj hočeš, vendar se preprosto zdi brezveze ubogat, ker si mislijo: le zakaj bi te pa ubogu.. Hočem povedat, da so ti kužki trmasti in vedno dvakrat premislijo preden ubogajo. Ne vem zakaj je tko, vendar je. Preverjeno. In ne samo pri meni. Tako da je v tistem trenutku nekaj njemu bolj zanimivega, se z mano niti slučajno ne bo ukvarju. Zato recimo moram vedno imet pri roki njemu sabo najbolj priljubljeno igračo in še ta mora piskat, da takoj priteče za mano. Pa verjemite, da sem stroga z njim kar se poslušnosti tiče oz. znam povzdignit oz. spremenit ton glasu, kadar gre zares. In celo takrat me itak najprej pogleda, potem še enkrat pogleda stvar dogajanja in potem spet pogleda mene in če ga volja priteče, drugače pa niti slučajno. Točno pa ve, kdaj ga je posračku, saj potem vedno prite taaaakoooo potuhnjen nazaj, da se skoraj plazi po vseh štirih in z glavo drajsa po tleh hehe. Pa še neki Splišni: ta pasma je tudi znana po hiperaktivnosti, zato za njega težko verjamem da se bo kadarkoli umiril. Poznam kužka, ki ima že čez 10 let in je še vedno tako aktiven, kot je bil pri 6-ih mesecih. In tako je čisto z vsemi, od majhnega pa do 3-eh let, kar jih ostalih poznam. No, bomo videli. Sem pa pozabila povedat, da se je moj tudi že naučil čakat, ko recimo nekam grem in ve da ne sme za mano in se potem na besedo počaki usede in ne gre za mano. Naučila pa sem ga tudi da išče, recimo ko mi teži z svojo razigranostjo in potem na besedo išči, najde prvo svojo igračo in se začne igrat. Pozna tudi besedico lulat, ker vedno ob njej steče proti vratom, priden, ker se ob njej vedno umiri, čeprav včasih le za par sekund hehe, spusti - bo njej vedno izpljune ali spusti kar ima v gobčku, ob besedici Ben vedno ve, da se greva igrat z njim in da ga bo kmalu videl, kar pomeni, da je v isti sekundi na nogah in veselo laja od navdušenja, ob besedici kuža, pa se takoj naježi in začne lajati proti TV, če je le-ta prižgana, če pa ne, pa proti oknu ali vratom haha. Moram pa povedat, da je moj kuža star šele slabih 10 mesecev in ga moram pohvalit, da je za to starost in to pasmo kar priden. Seveda pa se bo šolanje še nadeljevalo, vendar v domačem okolju, saj se mi zdi to še najboljše za njegovo glavico. ;) Pač vsak dan neki novega izve in potem to ponavljamo, dokler mu ne pride v navado. Je pa seveda tudi pohvaljen in nagrajen, kadarkoli kaj nardi tako kot mora. :) Hočem pač rečt, da pri nas pasja šola ni bila ravno prepričljiva, saj so ga bolj zanimali drugi kužki, čeprav je na momente kar ubogal.
Sem pa mojo kužiko, katero ima sedaj moja mami, pred leti naučila čisto istih ukazov kot biba77. Mah vse od A do Ž in je res znala čisto vse, plus to, da je dala celo obe tačke naenkrat.
Aja še to, moj recimo uboga še na HOP, da skoči na stol, na kavč ali pa v naročje. Hehe zadnje čase mi v službi celo brez ukaza skoči v naročje, ker vidi, da se ne ukvarjam z njim..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 15:41:28   
baguSka
Aja pa lubčka mi da!!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 15:55:08   
*goldfish*
Naša kužika je tudi hodila v malo šolo, kjer se učijo poslušnosti. Tak me je ubogala, kot to ma bitiuser posted image . Ko pa sem zanosila, in imela probleme z nosečnostjo in nisem imela toliko časa več zanjo, pa se zdaj požvižga na to ko ji kaj ukažem user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 16:47:16   
Anonimen
Jaz svojih dveh nisem dala šolat, ker mi takrat, ko je bil še čas za to, časovno in finančno ni zneslo. Sam sem ju neke minimalne poslušnosti vzgojila, ko pa sem spoznala mojega moža, ju je pa on malo v roke vzel, da sta zdaj še bolj pridna. Sicer pa večjih težav nikoli nista povzročala, edino z drugimi psmi nista najbolj prijazna, zlasti samička. Ona je alergična praktično na vse druge pse, medtem ko samček redkokdaj pošizi, ampak tudi kdaj. V glavnem, ubogata obadva, mene in moža, imata tudi svoje neposlušne minute, ampak je za zdržat.
Kar se pa mačk tiče, pa naša dva ne laufata za njimi, dokler ne začnejo same bejžat. Mogoče ima to veze s tem, da sta rasla z mačkami gor, čeprav smo zdaj že dolgo sami. Onadva bi sicer čisto mirno odšla do mačke in se malo prevohala in poigrala z njo, če pa začne bejžat, potem jo pa tud onadva začneta lovit.

(odgovor članu *goldfish*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 16:57:59   
Anonimen
Ampak je spet po moje razlika med lovskimi psi in ostalimi. Miša je terier in je lovski pes in ima tega nagona v sebi kar precej. Tuidi na polju je stalno na preži za miškami, pa kako počasi, priholjeno se zna priplazit do ene točke, nato pa bliskovito skoči. Res fletno za opazovat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 17:12:08   
Anonimen
Možno ja. V bistvu precej logično. Moja dva nista lovska. Samo pa rada preganjata vse, kar beži pred njima.user posted image  Mislim, če kaka žival zbeži že samo zato, ker ju zagleda, ne da bi onadva najprej zaštartala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Koliko šolanih psov?
22.11.2005 23:29:32   
Anonimen
Moja Luna hodi v KD Ilirija v malo solo (Silvia Trkman & Polona).

Zankerat zna sedi (naucil doma), tacko, prostor samo ce ga sama od sebe naredi, drugace zlo pogojno z nagrado v smeri gibanjauser posted image  pa se to sam tok da se rit tal dotakne, pa je ze skor prevec, potem zna 'glej me' pri miru, 'glej me' v gibanju, hodi ze kar v lepi liniji ob nogi in se usede, ko se ustavim (zacenjamo poleg - pes te mora skoz gledat), ne glede na to, a je poleg nje se kak pes ali ne (seveda to gre le v pasji soli), pocaka na sedi (na prostoru lahko le sanjam) in kar mene najbolj spravlja ob zivce - komaj komaj se je naucila Luna, sedi, pridna, pocakej in ko smo zaceli delat odpoklic sem bla vesela, o fajn, to bo pa brez problema .. ja, sanjej. Gospodicna se vsa navelicana in zasanjana ozira naokrog in niti v sanjah ne prigalopira k meni, se prikasa ne .. ma nic ... prinesi ji se ne gre, isci tut ne .. cse sva zuni in vem, da bova nekoga srecali pa ji recem isci tega in tega, pa takoj zacn iskat kje jein zlaufa k njemu user posted image  Ceprav .. ce se res sam Luni posvecam na sprehodu, sta fuj in ne zelo koristna pri girzenju flexija in pobiranju robckov in ostale packarijeuser posted image

Gre pa full rada v solo, ker tam okoli ovinka tko vlece da je za znort .. potem pa dekoncentrira svoje 'soslolce', ker je najbolj razigrana od unih psickov tam :)

LP, Riba

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Koliko šolanih psov?
23.11.2005 6:29:36   
CUKRČEK
Ampak so ti naši pesjančki res face. JAz sem se mogla najbolj smejat enkrat poleti, ko smo imeli kosovni odvoz smeti. In jaz s tamalo in psom sem bila zunaj na dvorišču. In takrat je okol smeti ciganov ko mravelj. In hoče pridit ena cuganka "fehtat" za hrano (kot že vedno doslej). Gre prav pokonci po cesti k meni, takrat pa Amon na noge in z polno brzino proti njej. Ko je ona videla 60 kilsko zverino, ki dirka k njej in laja z njegovim rohnečim glasom... user posted image  Babnica je tako zacvilila, da sem skoraj crknila od smeha. Psa sem seveda poklicala k sebi, toda on je vseeno stal par metrov od mene in jo gledal. Tudi pod razno ji ni več na pamet prišlo, da bi prišla fehtarit nazaj.  Od takrat je to moj "odganjalec ciganov in raznih trgovcev".



_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Koliko šolanih psov?
23.11.2005 10:02:38   
biba77
Pravilno učeni in poslušni psi, naj res nebi takoj tekli za mačkami in drugimi psi, vendar je takih psov zeeelooo malo. Se pa zgodi. So izjeme. Ampak to je od psa do psa odvisno, kakšen karakter pač ima in tudi kakšen karakter ima njegov lastnik. Lahko ima lastnik še tako 'trdo roko', pa je kužkov karakter tak, da ne bo poslušal za nič na svetu, ko zagleda mačko. Se pa najde kakšen karakter psa, ki uboga že ob enem samem ukazu in tudi uboga. Tako da načeloma Splišni se kar strinjam s tabo oz. s prebranim.



Joj, kako se strinjam. Nasa huskyca je pametna, ko strela, samo uboga pa vcasih ravno kot tvoj user posted image , BaguSka. Ji kaj recem, me pogleda, pogleda proti "prepovedanem", spet mene, spet tja... Potem postoji kot da razmislja in potem ali lagodno pride ali pa potegne sus tja, kamor ne bi smela. user posted image mali...


Glede (hiper)aktivnosti: za naso ne bom ravno rekla, da je hiperaktivna, je pa res, da enourni sprehod na vrvici za njo nikakor ni dovolj. Ali gremo za eno uro in ona prosto tece in kopa po travnikih (v najboljsem primeru s pasjo druzbo), ali pa lahko sprehod kar na par ur razsirimo (obicajno v nedeljo dopoldan, ko gre z tastom pes na Pohorje).
Pa se razvadili smo jo: dopoldanski sprehod je sicer zazeljen, a ce popoldan ne dobi pravega sprehoda je muzika po celi vasi...user posted image user posted image

Ja, hop je zelo prakticen ukaz. Lupceka pa smo mi zdaj nekako opustili, odkar pricakujemo user posted image ...


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Koliko šolanih psov?
28.7.2020 13:18:39   
mpritr1
Tukaj najdeš kar nekaj odgovorov na pogosta vprašanja za pasjo šolo, tudi preverjene ponudnik in cene...

https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/cene-storitev/pasja-sola-cenik-cene-in-preverjene-pasje-sole-ljubljana-celje-maribor/

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?