|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko casa velja potrdilo o opravljeni mater...
17.7.2005 9:34:43   
Mirna*
Ali res "le" tri leta, potem pa je potrebno ponovno obiskovati solo? Saj ne da bi skodila, pa vseeno.;) Kaksne mate izkusnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
17.7.2005 11:23:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mirna*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2005 16:32:50   
Mirna*
Seveda ni :)- Potem bi marsikatera ostala zunaj hehe. Sprasujem za ocete, pa sem zgleda napacno vprasala, starsevska sola.

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2005 17:14:54   
Grascakinja
odvisno - naj bi veljalo pet let, ampak če je očka vmes bil recimo še pri drugem porodu, v LJ baje to upoštevajo in mu ni treba spet it v šolo. Babica je meni rekla, da je čist individualno, ker je vsak primer drgačn.

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2005 20:24:09   
Mirna*
Aha, no, potem mislim, da pr nas (3 leta) se ne sme biti panike...hvala.

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2005 20:44:03   
Mina1
Atiju v materinsko šolo ne bo treba ponovno, za prisotnost pa vseeno plača tisti znesek in tako.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2005 14:11:26   
Talči
V MB so nam rekli, da beležijo prisotnost zato, da če ati potrebuje potrdilo, lahko pokličeš, poveš, katerega leta in v katerem mesecu sta (je) hodil v šolo za starše in mu ponovno izdajo potrdilo, ki ga (če ga) potrebuje.
LP
Talči

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2005 21:33:46   
Mirna*
Sem se danes pozanimala in ni panike, bomo dobili potrdilo. Saj v bistvu ga v Kr ne potrebujes, ampak, nisem se odlocena, razmisljamo o Lj.
Seveda, placati pa ocka mora, ne morejo tiste zelene halje dati zastonj...uh, da jih ni sram!

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.7.2005 22:17:06   
Mina1
Mirna*: zdej halje niso več zelene, pač pa rumene iz nekega papirja in tako in to zato, ker so tiste zelene baje kradli za spomin, a si predstavljaš:)-:)-:)- - da dol padeš in mojemu atiju atletu so dali tako malo M srajčko, se je režal še cel mesec. Jo je komaj nase spravil:)-

pa-pa Mina1

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Resnična zgodba: Prazen trebuh in zlomljen...
Od nekdaj sem sanjala, da bom mama štirim otrokom. In tudi sem. Samo na drugačen način, kot sem si kadarkoli predstavlja...

Steklenička.
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.