|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko mleka približno popije 2-mesečni dojen...
10.11.2010 12:21:47   
jaša2
Mamice, ki si (ali ste si) črpale mleko - koliko približno popije 2-mesečni dojenček?? Namreč, morala bi iti na nek seminar in glede na to, da svijga sineka samo dojim, bi si potemtakem morala izčrpati mleko za ta čas, ko me ne bo. zdaj pa ne vem, koliko naj si ga izčrpam?user posted image ker niti približno nimam predstave, koliko mojga mleka popije pri posameznem obroku.

_____________________________

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko mleka približno popije 2-mesečni d...
10.11.2010 14:54:36   
deveta
jaša2: jaz niti nimam pojma koliko pojejo. Tudi jaz dojim (moja je stera že 5 mesecev in pol). Je pa to odvisno od posameznega otroka. Poglej kakšno deklaracijo od AM in gor piše kolikšen naj bi bil posamezen obrok za katero starost. Še bolj pa ti svetujem, da poskusi doma kakšen dan prej (če še nisi). Moja namreč iz stekleničke sploh ni znala piti in še zdaj ne zna. Njej je čaj v steklenički zabavna igračauser posted image  in jo ima zelo rada. Tudi nekaj vleče ven, samo to je v celem dnevu največ 50 ml. V glavnem jaz nisem mogla nikamoruser posted image popolnoma je bila odvisna od mene. Upam, da bo pri vas lažjeuser posted image user posted image .

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koliko mleka približno popije 2-mesečni d...
10.11.2010 19:14:45   
Ninush
Naš je takrat spil pribl. 160 ml na obrok, jedel pa je približno na 2 uri (razen ponoči). Jaz bi umrla prej, preden bi si morala tolko mleka za vnaprej načrpat. Upam, da ti uspe.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Koliko mleka približno popije 2-mesečni d...
10.11.2010 20:46:31   
m_o_i
moj je bil zahirancek in je pri dveh mesecih tehtal dobre 4 kile. spil je 600-700 ml dnevno, razdeljeno na 7 obrokov. caja pa 30 ml-ce je mel dober dan-drugace pa nic.

splosna formula do treh mesecev je teza(gramih) deljeno s 6=dnevna kolicina, ki jo razdelis na stevilo obrokov, ki jih poje. po treh mesecih se teza deli s 7, da dobis dnevno kolicino...

te formule niso suho zlato! ce je otrok OK, se nimas kaj sekiratuser posted image  
nas bi mogu zdaj spit dnevno ze krepko cez liter mleka na dan(glede na zgornje formule), pa ga spije 850-900 ml.
in verjemi, da se nikjer vec ne vidi, da je bil zahiran user posted image

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Ninush)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?