| 

| Uporabniki na tej temi: nihče |  | 
  |    | Stran:   [1] | 

|        | Uporabnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Koliko mora biti vrednost Bhcg, da je nos... 28.11.2005 18:52:01
 | 
 |  |  |  

|  Anonimen   
   | Link, ki ti ga je ponudila predhodnica je za navaden hcg test, ki ima rezultat samo 0 ali 1 (sem izvedela naknadno). Beta HCG pa je baje pozitiven od 40 dalje. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Koliko mora biti vrednost Bhcg, da je nos... 28.11.2005 23:28:05
 | 
 |  |  |  

|  KODA   
   | Pri meni je bilo na 28 dan ciklusa 49,nato sem dala kri še 2x(naslednji dan je bilo102,še naslednji pa 210) ,nato so me pa nehali kontrolirat. 
 < Sporočilo je popravil KODA -- 28.11.2005 23:30:17  >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Koliko mora biti vrednost Bhcg, da je nos... 29.11.2005 7:19:25
 | 
 |  |  |  

|  Sulfinija   
   | Bhcg je nosečnost od 40 dalje.Tudi meni so kontrolirali v bolnici tole zadevo zaradi rjavega izcedka.In je bil 729,čez dva dni 972 in spet čez dva dni 1001.Meni je G rekel,da lepo narašča in,da ni bojazni da bi bilo lahko kaj narobe. 
 LP Mojca
      8t2d 

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Koliko mora biti vrednost Bhcg, da je nos... 29.11.2005 8:12:58
 | 
 |  |  |  

|  Anonimen   
   | Potem, kaj pri meni pomeni 0,5. Da nosečnosti ni????? V vaših odgovorih imate samo velike številke. 
 Menstruacije ni, temperatura  11dni 37 - 37,4??
 Res nevem kaj naj bi pomenila ta temperatura!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Koliko mora biti vrednost Bhcg, da je nos... 29.11.2005 8:30:04
 | 
 |  |  |  

|  Anonimen   
   | Zgodnjo nosečnost? Test ponovi čez nekaj dni. |  
			|  |  | 

|    | Stran:   [1] | 

Najbolj brane vsebine v rubriki
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
 Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Zadnje s foruma
		Zadnje s foruma 

Nosečnice in pitje vodeпеперутка16Koliko vode popijete na dan?
Nosečnice in pitje vodeпеперутка16Koliko vode popijete na dan?Do 1 L. (
21%)

Do 2 L. (
29%)

Več kot 2 L. (
43%)

Ne vem. (
7%)
 Število vseh glasov: 14
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!