|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko obrokov pri 1 letu?
25.9.2005 20:59:41   
HuAnita
Prinčipesa je, odkar je v varstvu, postal prava sneda... Ko vidi koga, da kaj je, začne am-am in se prislini - tako tudi med obroki kar nekaj 'zmlati'...
Meni to ni všeč, ker bi rada, da ima 5-6 obrokov, pa nič vmes, ampak ne gre, sploh zdaj ko je pri varuški... Baje je vedno, ko kdo od odraslih je, ogromne količine...
Pa sem se sekirala, ko sprva ni hotela jesti...
Meni se zdi, da nikoli ne zdrži več kot max. 3 ure med obrokoma, pa berem, da imajo nekateri še starejši samo 4 obroke na danuser posted image . Kot rečeno, mi jih imamo 5-6... Preveč?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko obrokov pri 1 letu?
25.9.2005 21:02:50   
Jančika_
Ne se sekirat, še prehitro jo bo minilo. Naj je, če ji paše.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koliko obrokov pri 1 letu?
25.9.2005 22:45:26   
andrejaz
Mi imamo ponavadi samo 4 obroke čez dan, izjemoma 5 obrokov. Med obroki ne je nobenih prigrizkov ali izjemoma. Poleg goste hrane ima zjutraj in zvečer še dojenje.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Koliko obrokov pri 1 letu?
26.9.2005 11:15:53   
Blink1
Naša non stop nekaj gloda....Zjutraj ima zajtrk, potem vmes kakšno sadje, bobi palčke, kekse...Kosilo....pa vmes spet enako...večerja.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Koliko obrokov pri 1 letu?
26.9.2005 21:51:05   
frutka_
Jaz ga sploh ne štopam pri hrani. Za zajtrk vedno dobi flaško potem ima zajtrk v vrtcu, tam običajno še vmes malicajo kakšna jabolka, grozdje. Nato imajo kosilo in popoldan še kakšno lahko malico (jogurt, skuta). Ko greva domov običajno poje sadno rezinico, ki jo imam vedno s seboj. Doma še zmlati kakšen keks, sadje...v glavnem kolikor mu paše dobi, če mu ni do hrane se itak obrne vstran.
Morda pač poskrbi da so mali obroki zdravi ala sadje, kakšni navadni piškoti, jogurt...te stvari ji ne morejo škoditi. Glede na to, da je zdaj obdobje bujnega teka in razvijanja grobe motroike potrebuje veliko energije da lahko hodi, "skače", pleza, raziskuje,....


LP

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Koliko obrokov pri 1 letu?
26.9.2005 22:01:24   
Seven*
Jaz menim podobno kot Frutka. Sploh ni problem ce veliko je, pazi pac, da je zdravo. V ta namen nabavi kaksne polnozrnate nesladkane piskotke, sadne rezine.. V DM-u imajo veliko izbiro hrane od Alnature, ki nima dodanega sladkorja in je iz bio pridelave. Pa sadja naj poje veliko..

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Koliko obrokov pri 1 letu?
28.9.2005 20:19:37   
Pupica
Najina punca ima pa različne dneve. So dnevi, ko zelo malo je. nekje 4 obroke. Pa rpidejo dnevi, ko samo je. Zjutri poje zajtrk, ko greva na sprehod zmlati žemljo in še par piškotov zraven, pride k babici poje kosilo, pride domov, še enkrat je kosilo z nama(ampak to ogromne količine), potem malica sadje, zvečer pa še večerja. seveda če nihče vmes ne je. Če pa še kdo je, potem je še onauser posted image
Kaka pa 3 x na dan...ogromnouser posted image
Ampak jo nič ne štopam. Nej je. Vsaj veva da je zdrava!Ko bodo zobki začeli spet poganjat, bo tako revica bolj malo jedla.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Koliko obrokov pri 1 letu?
30.9.2005 20:17:46   
BARBARA R.
Saj še za odrasle učijo, da je boljše večkrat po malem.
Kristina je ko vstane, pa v vrtcu zajtrk, malica, kosilo, malica, skupno kosilo doma in večerja.Koliko obrokov je to?? user posted image  Važno, da ima apetit.
 
   user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?