Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ko delate na
? Ker včasih se mi dozdeva, da gredo ti meseci tako hitro naokoli, da se sploh ne zavedamo in že je
tu, ko je treba spet malo počakati. Torej ne zanima me podatek na dva dni, na tri dni, ampak kolikokrat.

Prej pa manjkrat ... tko 10 krat, kaj takega ..
. Mi2 sva 1. mesec slončkala do 3X na teden, 2. mesec sem začela z ovulacijskimi testi, ki so mi natančno določili kdaj imam ovulacijo (sem jo tudi dobro čutila), in sva slončkala vsaki drugi dan med O., pred O. pa vsake tri dni. Pomembno je da iz meseca v mesec (čeprav ti želim, da ti rata v prvo) probavata različne načine. en mesec vsak drugi dan čez celi mesec, drugi mesec samo ob O., potem tretji mesec se šparaš celi čas do O. in šele cca dva dni pred O. slončkata in v času O. na dva dni. Skratka načinov je več. Veliko sreče.
Očitno smo ravno prav trofili.
, trudim se, da ob plodnih dnevih na 2 dni ali na 3 dni,,,ostalo pa kr bolj poredko...no, otročka še nismo naredili...
, mora bit filing. No če ti je za to vsak dan filing, pa še tolko boljše.
!!!