Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

ima oba kolka 1A, ponovno slikanje pri treh mesecih, torej februarja. "Do takrat je uradno potrebno široko povijati, če rodiš v Mb." Lahko pa čez dan pri kakšnem previjanju opustimo široke plenice. Ko je razvita jo običajno pustim nekaj časa, da se nabinca. Saj bo minilo kot blisk te tri mesece. Kaj pa je dobrega v teh širokih plenicah? To, da dete lažje primeš, imaš vsaj kaj v rokah in te ni strah, ko jo vsi obiski  vlačijo po rokah. Tako jaz vedno poiščem dobro v slabem. Pa lep dan vam želim. 

) 
 , tok sem bla jezna. Pol pa k pediatru to povedat in on lepo reče, da mora vse te preglede kriti ZZZS in da  bi me morali sprejeti na Polikliniki. Po njegovem nasvetu smo poslali napotnico priporočeno tja. In kaj se je zgodilo? Lepo dobim nazaj, s pripisom da tega ne delajo več. Haloooo!!!