|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konjsko meso
3.1.2009 10:30:20   
Ni novih sporočil
Anonimen
Ali ga je prej potrebno dati v "paco" kot divjačino? Koliko časa se ga kuha? Ima kakšna kak recept ali je priprava podobna govejemu?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konjsko meso
3.1.2009 10:43:05   
Ni novih sporočil
Hope2
JAz povečini skuham golaž, redkeje zrezke, ki pa jih naredim kot goveje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Konjsko meso
3.1.2009 12:20:17   
Ni novih sporočil
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

JAz povečini skuham golaž, redkeje zrezke, ki pa jih naredim kot goveje


Koliko časa se pa kuhajo? Ali meso prej kaj namakaš?

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Konjsko meso
3.1.2009 12:36:08   
Ni novih sporočil
Klaudia
Jaz ga prvo popečem iz obeh strani, potem pokrijem s pokrovko in pustim zelo dolgo, vsaj pol ure. Potem spet odkrijem da voda ki nastane povre in se spet malo zapeče. Pa so zelo dobri zrezki...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Konjsko meso
3.1.2009 12:48:29   
Ni novih sporočil
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

JAz povečini skuham golaž, redkeje zrezke, ki pa jih naredim kot goveje


Koliko časa se pa kuhajo? Ali meso prej kaj namakaš?


Dokler niso kuhani oz bolj mehki, odvisno kak kos mesa dobim. Ne, ne dajem v paco. Sem pa pomislila, da bi jih dala vležt mal v rdeč vinuser posted image , enkrat bom probala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Konjsko meso
3.1.2009 13:07:43   
Ni novih sporočil
Primoza
Za zrezke ga je najbolje malo pretolči in ga pustiti pol ure posutega s soljo za mehčanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Konjsko meso
3.1.2009 15:28:49   
Ni novih sporočil
kjava
Če maš žrebetino, je itak mlado, delaš isto kot z govedino, če maš pa meso od kakega starega žilavega konja, rabi pa dlje da se zmehča. Ne rabiš pa  dajat v paco, saj nima specifičnega vonja kot divjačina.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Konjsko meso
3.1.2009 15:55:48   
Ni novih sporočil
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Konjsko meso
3.1.2009 16:28:28   
Ni novih sporočil
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

user posted image user posted image user posted image


kaj je kindika, kaj si žalostna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Konjsko meso
3.1.2009 21:03:51   
Ni novih sporočil
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

user posted image user posted image user posted image


kaj je kindika, kaj si žalostna?



Po mojem zato, ker je govora o tem, kako konjskega otroka skuhati, da bo čim bolj okusen...imam prav?

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Konjsko meso
4.1.2009 9:05:32   
Ni novih sporočil
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

user posted image user posted image user posted image


kaj je kindika, kaj si žalostna?



Po mojem zato, ker je govora o tem, kako konjskega otroka skuhati, da bo čim bolj okusen...imam prav?


Vem, samo ne razumem razlike med konjskim otrokom ter ovčjim, kravjim, kurjim, prašičjim...... otrokom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Konjsko meso
8.1.2009 21:35:42   
Ni novih sporočil
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

user posted image user posted image user posted image


kaj je kindika, kaj si žalostna?



Po mojem zato, ker je govora o tem, kako konjskega otroka skuhati, da bo čim bolj okusen...imam prav?


Vem, samo ne razumem razlike med konjskim otrokom ter ovčjim, kravjim, kurjim, prašičjim...... otrokom




Hope2, tudi jaz ne!

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Konjsko meso
13.1.2009 8:53:36   
Ni novih sporočil
Poka
Bogiiiiiii user posted image user posted image

Sicer so vse živali iste, ampak konj je ena najljubših in ga nebi jedla. Je pa zelo  zdravo meso sploh ker vsebuje zelo malo maščobe.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Konjsko meso
13.1.2009 9:54:08   
Ni novih sporočil
pikecpokec
Ne rabiš dajat v paco, ker je zelo mehko meso, sploh če je od kake mlade živali.
Zrezki so pečeni (oz. dušeni) v manj kot pol ure

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Lahko s hrano vplivamo na otrokov spol?
Malo za šalo, malo zares – kaj naj bodoča nosečnica jé, če želi vplivati na zarodkov spol?
RECEPT: Borovnice z zamrznjenim jogurtom
Zdrava in okusna malica za poletno ohladitev, ki jo lahko ponudite tudi dojenčku, starejšemu od devetih mesecev.




Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.