|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kontracepcija po porodu!!!
31.7.2004 15:32:51   
CUKRČEK
Olja, na vas se obračam z enim vprašanjem.
Pred dobrim mesecem sem rodila prvega otroka9nebesa. In ker ne bi rada takoj spet zanosila (kondom pa mi ni najbolj všeč) sem ginekologu predlagala maternični vložek oz.spiralo.O tem sem poiskala več informacij in sem bila prepričana, da mi bo stvar ustrezala.
Pa me je G presenetil, ko je rekel, da to pride v poštev samo za ženske, ki ne nameravajo imeti več otrok, ker baje povzroči neplodnost (rekel je da zato, ker vsebije tudi hormone--- saj jih tudi tabletke vsebijejo pa ni problema ).
Toda kjerkoli sem brala o tem je pisalo, da je m.v. primeren tudi za doječe matere takoj po porodu.

Tako, da sem zdaj povsem zmedena:zmeden:. Naj povem, da ima ta moj G vedno ene svoje fore,:grrr: tako da mu čisto nič ne verjamem.
Sicer se bom posvetovala tudi z drugim G , ampak vseeno sprašujem za vaše mnenje oz. izkušnje.


Čau čau, Cukrček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kontracepcija po porodu!!!
8.8.2004 19:21:30   
MATEJA.*
Maternični vložek lahko vstaviš četudi želiš imeti še otročke, ravno tako je s tabletkami. Sama sem jedla tabletke pred prvim otročkom, potem med prvim in drugim. Sedaj imamo tretjega starega 3 mesece in tudi pred njim sem jedla tabletke. Oboje ne vpliva na neplodnost, ao pa tabletke bolj zanesljive. Imam 3 prijateljice, ki so zanosile kljub materničnemu vložku.

LP

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kontracepcija po porodu!!!
9.8.2004 7:12:05   
lutka
kaj pa MIRENA? Si kaj razmišljala o tej zaščiti.Jaz sem rodila pred dvema mesecema in mi je moja G (sem sama predlagala mireno)pritdila, da je to zelo dobra zaščita.Je zelo zanesljiva vstavljeno lahko imaš pet let,menstruacije postanejo šibkejše in krajše.Vstavi ti jo G in sicer med 3 in 7 dnevom menstruacije.Če pa želiš zanosit ti G zadevo odstrani. Je pa ena slabost:((Mirene,plačati jo moraš namreč sam, cena pa se giblje nekje okoli 30 tisoč sit.:((.Poznam pa kar nekaj prijeteljic ki so z njo zelo zadovoljne.
lp

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kontracepcija po porodu!!!
16.8.2004 11:36:05   
nežka71
jaz imam Mireno vstavljeno tretje leto in sem zelo zadovoljna. Kar sem plačala za Mireno sem prišparala na vložkih:bravo:.Menst. praktično nimam oz včasih samo malo en dan.V kratkem bomo začeli delat na:roza: zato sem se že dogovorila z gin. za odstranitev.
lp.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?