|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopanje - umivanje
28.2.2006 10:20:48   
Bejba
Zanima me ali vaše otročke vsakič pri kopanju fino umijete z gobico oz. rokavičko po celem telesu? Mi se namreč kopamo vsak 2. dan in takrat našega sončka ati fino umije, kar pa mu niti malo ni všeč. Začne se dret, vstajat iz bane, nič več mu ni zanimivo in takoj bi šel ven. Sploh ga ne moremo do konca umit. On bi rad samo notri sedel v vodi in se igral, bog ne daj da se ga pipneš user posted image . Zato me zanima ali jih vi samo pustite malo namakati ali naredite vedno "čistilno akcijo" na njih user posted image ?

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopanje - umivanje
28.2.2006 10:24:35   
Anonimen
umijem jo samo z roko..na roko dam mal mila tekočga pa jo na hit podrgnem po celewm telesu, podpazduhe, pa rito pa nogice mal bl...se nč ne upira, pol jo pa z gobo splaknem, al pa s tušom, sam ga ne mara preveč.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kopanje - umivanje
28.2.2006 10:29:58   
Anonimen
Če ga na 2 dni kopate, ga po moje res ne bi bilo treba vsakič zdrgnit. Vsaj pozimi ne. Jaz ga pozimi kopam enkrat na teden, tako da takrat ga res že moram.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kopanje - umivanje
28.2.2006 10:43:29   
total
Mi ga tudi kopamo vsak drugi dan,ga pa fino namilim in polga pustim,da se še mal igra,je pa vedno problem spiranje glaveuser posted image .

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kopanje - umivanje
28.2.2006 11:50:56   
Bubamaraa
Jaz kopam hčerko vsak dan, jo namilim in splahnem....Ne glede na letni cajt.....

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kopanje - umivanje
28.2.2006 11:59:36   
Marogica
Jaz tuširam oba (5 let in 14 mesecev) vsak dan, vendar pri ta manjšen ne uporabim vsakič mila. Jaz temu pravim, da ga bolj splahnem. Pa saj je to dovolj, ker ni ravno zamazan. Ne uporabljam pa ničesar, samo roke, pri tavečjem včasih rokavico-predvsem poleti.
Ko smo imeli še bano, sem pa ta večjega nekje do 2,5 let vsak dan kopala-postopek enak, kot zgoraj opisano. Šlo mi je bolj za to, da se je lahko igral, ne pa da bo pretirano čist.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kopanje - umivanje
28.2.2006 12:02:25   
Maxica
Mi se stuširamo vsak dan, največkrat samo z vodo (razen rokic in obrazka), vsak tretji dan pa tudi z milom, ki ga dam kar na Niveine vlažilne robčke. Enkrat na teden pa ga dam v banjico in ga potem zlepa ne spravimo ven. Kopanje mu je bilo vedno v užitek.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kopanje - umivanje
28.2.2006 12:05:26   
puncica
Ja spet mi packi user posted image Kopamo se tako na 3-4 dni in takrat jo z roko namilim, umijem pazduho, bušija, nogice, ritko, skratka vse tiste predele ko so bol ogroženi od umazanije, potem na konc jo pa še potuširam in to je to. kopamo se pa malo zato, ker imamo ful hladno v bajti, pa tud v banji se voda ful hitro shladi, pa še kopanja ne mara preveč, sploh tuširanje je grozno. 

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kopanje - umivanje
28.2.2006 12:13:41   
pikica123
Mi smo se včas kopali na 2-3 dni, zdej sepa na 3-4dni. Zmeri jo namilim po vratu, zaušesi, podpazduho, po rokicah,nogicah in riti. Na laske ji dam pamal otroškega šampončka. Pa se nč ne prtožuje. To nardimo takoj, ko grev banjo, pol jo pa še enih 20-30 min pustimo čofotat. 

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kopanje - umivanje
9.3.2006 14:38:12   
Pupica
Do nekje 15 mes.svajo je očka umival. Z tistim za dojenčke, ko je šampon in milo obenem.Ker pa ima tako dolge laske smo prešaltali na Johnson šampon za lažje razčesavanje(mislim, da je s sivko, nisem pa ziher) kupila pa sva tudi tuš gel za otroke. In sedaj glavo umije očka, ona pa se sama namili po telesu. Potem jo očka dvigne, da mama nažajfa še rituser posted image , in to je to. Splakneva pa tako da eden drži pleničko čezoči, drugi pa polije z vodo po lasišču.


(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?